reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzieki za wyjasnienie dziewczyny nie mialam pojecia ze sa jakies 2 watki zamkniete nie bardzo dotyczylo to mnie jak pewnie kiedys o tym pisalyscie wiec nie utkwilo mi to w pamieci.

Witam, się.
Miałam wczoraj doła, więc mnie nie było. Potem Maja nie spała od 23 do 2 bo stwierdzila że to najlepsza pora na zabawę i wygłupy. Dziś rano musiałam się zdrapywać z łóżka. wrr:growl::growl:

Ale mamy piękny dzionek, słoneczko takie świeci że hej. HEJ.:-):-)

Po pierwsze:
Jolu, zajżyj na "inny" wątek bo tam mam do ciebie pytanie.:tak::tak:

po drugie,
Moniqsan, no ty to chyba z choinki się urawałaś, twój mąż pilotem, a ty szukasz jakichś połączeń lotniczych??!! Proszę męża przywołać do porządku, i niech tak "przypadkiem" zahaczy o londyn. hi hi hi :-D:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:

Confi, Owca, sto lat dla Damisia i Wiktorka!!!!​

hmmm
no to, no to ...
sama nie wiem :sorry:...
może jednak lato :sorry:...
w końcu taka pogoda nie sprzyja spacerkom, wypadom w miasto itp.
Ale i tak czuję się zaroszona :-p
Wolałabym jednak skorzystać z tanich linii, a różnicę wydać na wasze wspaniałe angielskie niedostępne u nas produkty :laugh2:
Kumpel lata w wizzie więc popytam co i jak.
Faaaajnie by było
No ... dla mnie fajnie ...

Wszystko przez te Twoje uczty. sama tego chciałaś :-p:-D

A teraz to poważnie uciekam.

No tylko nie wiem czy w końcu mam gasić to światło czy nie :sorry:

No to jestesmy umowinoe na lato......my bedziemy miec wiekszy domek a Ty wtedy spokojnie bedziesz mogla zostac u nas ......
Tylko bilety lepiej juz kupic wczesniej bo duzo tansze...:tak:

Witam witam widze że gwiazdeczki znowu sobie nocne posiedzenie zrobiły

Jolu przykro mi że coś do was się przyplatało jeżeli chodzi o rota to trzeba na niego robić inny posiew mam nadzieje że zrobiłaś na kilka rodzajów chorób taki full opcja

m@dziu.....no juz nie wiem pod katem jakich wirusow czy bakteri jest to badanie...ale bylo prawie wszystko pozakreslane na skierowaniu....

Dziendoberek:-)

Jolu,naprawde smutno sie czyta jak te Twoje malenstwa sie mecza z tymi wymiotami,oby jak najpredzej wykryli to cholerstwo i zadzialali. Podziwiam Cie za Twoje opanowanie i ze dajesz rade sama podwojnie,szacuneczek:tak:
Nie dam rady teraz wszystkiego nadrobic bo mloda tak zrzedzi ze oszaleje:-( Milego dznia zycze:-)

Roxy..oj dziekuje ci kochana.....no mam nadzieje ze to szybko jakos minie.....:tak:

Jolu bardzo wspolczuje takiej sytacji z dziewczynkami zycze aby wszystko szybko sie skonczylo i cala sytacja sie wyjasnila, moze to jakies przejsciowe problemiki i wkrotce bedzie juz dobrze. Choc musze przyznac ze bardzo martwiace, czy jakies jeszcze objawy zaopserwowalas u dziewczynek czy tylko te wymioty. Moze jakas biegunke, spadek apetytu, bole brzuszka,stolce obfite, półpłynne stolce z dużą zawartością śluzu, tłuszczów???

A teraz apel do mamus ktore maja wstep na watek zamkniety..... mysle ze wiecie o co mi chodzi...... dziwnie sie to czyta jak nie ma sie pojecia o co chodzi ...... DZIEKUJE BARDZO :-)

Owco.....inne objawy to to ze one robia te zielone kupki od jakiegos miesiaca....myslalam ze to po glutenie ale niestety gluten odstawilam a tu zadnych zmian....zreszta lekarz powiedzial zebym kontynuowala ekspozycje....
No i czasami jest troszke sluzu w tych kupkach.....a z apetytem jest tak sobie....gorzej z piciem bo pic nie chca wogole...:shocked2:

A jesli chodzi o to ze napisalysmy z Iwee o zamknietym to rzeczywiscie chodzilo o tamto pierwsze ......tam jest taka atmosfera dziwna ....jezeli urazilysmy Cie to soory.....
Ale tak jak dziewczyny pisza wszystkie jestesmy tu i jak widac watki nadal tetnia zyciem....:tak:

Barmanko....powodzonka w pracy i pokaz ze jestes niezastapiona....:tak::tak::tak:

Aga.k.m....ja mieszkam przy glowniej ulicy i wlasnie wierca w szosie bo znow jakas awaria.....:shocked2:..az dom sie trzesie....
No ale tak jak pisalam w czerwcu zmienimy mieszkanie gdzies gdzie jest ciszej i z ogrodem....

A jesli chodzi o to ze napisalysmy z Iwee o zamknietym to rzeczywiscie chodzilo o tamto pierwsze ......tam jest taka atmosfera dziwna ....jezeli urazilysmy Cie to soory.....
Ale tak jak dziewczyny pisza wszystkie jestesmy tu i jak widac watki nadal tetnia zyciem....:tak:

Jolu w zadnym wypadku nie masz za co przepraszac, zreszta jak kazda z Was ja sie na nic nie obrazilam, oczywiscie wiemy wszystkie ze macie watek zamkniety co mnie cieszy ze Wam sie udalo, bo jak czytalam ile problemow miala nie jedna z Was ze cos nie tak napisala, chodzilo mi raczej ze co na watku zamknietym niech pozostanie tam "zamkniete" :-) Ja nie mma zamiaru mieszac sie co tam sie dzieje kto tam pisze bo sprawa mnie nie dotyczy mi tu dobrze z Wami na ogolnym :-)

Damianku, duzo usmiechu, słonka nad Tobą, zdrówka i zebys zawsze był taki szczesliwy i kochany jak przez ostatnie pól roku........i fajnej tesciowej:-D
Confi....wytrwalosci, cierpliwosci i miłosci od 2 najcudowniejszych facetow w Twoim zyciu....i fajnej synowej :-D

Wiktorku, duzo buziaków, niech pochylaja sie nad Toba tylko usmiechniete buzie, zdrówka i duuuuuzo Miłosci
Owco....radosci z polrocznego Szczescia, siły na kolejne 17,5 roku i duuuuzo buziaków

Dzień dobry majóweczki

Przede wszystkim

Wszystkiego najlepszego dla Damianka i Wiktorka. Chłopcy rosnijcie zdrowi i szczęśliwi.

Któraś z mam pytała o objawy po szczepieniu przeciw WZW B. No więc mój mały od nocy goraczka i to dość wysoka.A ja sie jeszcze naczytałam o objawach poszczepiennych i powikłaniach i całą nockę nie spałam. Zresztą mały też tylko po kilkanaście minut kimał i co chwilę się budził.
Tikanis a jak Kubuś?
I jeszcze mnie coś bierze chyba bo gardło mnie boli.

Hej majówki ;-)

Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Damianka i Wiktorka ;-)
jakoś ostatnio nie mam czasu, żeby cokolwiek napisać, a co gorsze nie mam weny :sorry:
Moje dziecko zajmuje mi cały czas, ciągle musi widzieć mamusie, bo inaczej jest krzyk. Poza tym jestem wykończona, pobudki w nocy mam co godzinę, czasami zdarzy się co 2 :baffled: ale dzisiaj Zuzka przeszła samą siebie, od godz 3:30 do 4 obudziła się 3 razy !! czyli co ok. 10 minut :wściekła/y:
Odwiedziła nas dzisiaj prababcia Zuzi czyli moja babcia, Zuzka na początku się bała, ale później już się tylko śmiała :-) Teraz czekamy na tatusia, zjemy obiadek i chyba wyruszymy na spacerek :tak:

m@dz1@ moja "teściowa" opowiadała kiedyś, bo pracuje w szpitalu, że przywieźli do nich dziecko całe sine, chudziutkie, umierało.. :eek: a matka powiedziała, że je przywiozła dopiero teraz bo zaczęło jej na rękach mdleć, dziecko nie miało nawet siły, żeby płakać.. niestety w ten sam dzień umarło.. nie wiem jak tak można :no:

aga_k_m no to sobie trochę pospałyście, zazdroszczę :tak: Jagódka kochana daje się mamusi wyspać widzę ;-) a hałasów współczuję :-p

m&m's ehh słoneczko.. dawno go nie widziałam :-( w taką pogodę jaka jest u nas nawet nie chce się dupy ruszyć, żeby gdziekolwiek wyjść, dołująca pogoda :baffled:

Jola moja Zuzka też czasami tak chluśnie.. ale lekarz oczywiście mówi, że to nic poważnego,tym bardziej, że mała ciągle jeszcze ulewa, ale na żadne badania nie wysłał.. :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry