Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Teraz to jest męczące a co to będzie przy dziecku.

Kurcze, zazdrosze Ci że słyszysz co tam Maleństwo porabia... Ja na razie powstrzymałam się przed kupnem tego mini ktg... mam nadzieje ze jak bede w czwartek na wizycie to połozna bedzie słuchała serca... chociaz nie wiem czy w ogole jest to przewidziane w wizycie... pierwszy raz ide do przychodni przyszpitalnej na wizyte....hey dziewczynkiodzywam się dopiero teraz, bo wcześniej byłam na mieście i tak dzień zleciał., a od wczoraj wsłu****ę się w moje maleństwo przez stetoskop. wczoraj wieczorem uśmiałam się z mamą bo dzidzia tak się ruszała i kopała było tak śmiesznie słychać jakby specjalnie wiedziało, że jest podsłuchiwane. hihi ;-)
cieszę się bardzo.a jak tam u Was? jak się czujecie? :-)
Kochana, gratuluje decyzjiDziewczynki na dzień dzisiejszy postanowiliśmy, że się wyprowadzamy, data wyprowadzki na nowe mieszkanie to 1.8.2009. Stwierdziliśmy, że późniejsze gniecenie się w trójkę na 10 m nie ma sensu jeśli mamy do dyspozycji nie małe 40 m czyli prawie tyle co tu a tutaj jesteśmy my, babcia i jeszcze moja siostra. Teraz to jest męczące a co to będzie przy dziecku.
W następny weekend jedziemy obejrzeć i zdecydować co mamy zmienić, mąż będzie z bratem robił co trzeba od stycznia, a ja zamawiam już naklejki do kącika maluszka![]()
Postaram się też wrzucić fotki mojego brzuszka
Zgadzam się z dziewczynami, że małżeństwo powinno mieszkać we własnym mieszkaniu. Mam nadzieje ze urzadzanie mieszkania przyniesie Wam wiele radości!
A sama to tez juz ledwo co chodze, brzuch mi tak "wystartowal", ze w poprzednich ciazach w 6-7 miesiacu chyba mialam mniejszy!!! I ciezko strasznie z nim, czuje jakby wazyl ze dwie tony. Jestem w szoku jak wielka jest roznica pomiedzi ciaza pojedyncza a blizniacza jesli chodzi o wyglad i wage brzucha
A co to dopiero bedzie pozniej , za miesiac, dwa, trzy...

Zycze Ci wytrwalosci w walce o swoje i jak najwiecej spokoju przy tym wszystkim, bo to juz by bylo za duzo,gdyby takie wredne typki jeszcze mialy by szkodzic Twojemu i Malenstwa zdrowiu!!

I to z wlasnego doswiadczenia cos o tym dobrze wiem... A jesli jeszcze dochodzi dziecko to juz wogole warto miec swoj wlasny kąt, w ktory nikt nie bedzie nosa wpychal - dla wlasnego spokoju, i unikniecia konfliktow z najblizszymi