Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

uśmiałam się bo cholercia wszystko się zgadza 
( szczególnie z tym ogonem 

)
jest naprawdę obiecujący 

)

!!!moniqsan to wez mi wytlumadz dlaczego te "glaby"lekarze kaza zbijac goraczke powyzej 38,5!
Ja tego nie rozumie,rozumuje tak jak ty ale ja medycyny nie konczylam a pediatra i owszem to gdzie jego wiedza![]()

Mój Julek dzisiaj w nocy miał 39,3 (rzeczywistą) i ja podałam mu środek przeciw gorączce. Wszystko rozumiem i zgadzam się z rozumowaniem Moniqsan, ale mam przykład nie zbitej w pore gorączki - znajomej synek dostał drgawek i konwulsji przy 40 stopniach. A mój syn po szczepieniu miewał już odczyny poszczepienne, tzw "krzyk mózgowy" (długi, wielogodzinny, nie dający sie pocieszyć, inny niz zwykle płacz), gorączkę itp.
A co do antybiotyków, to lekarze dają często bez pomyślunku, ale też dają je na powikłania po wirusowe( czyli teoretycznie słusznie). A w wielu wypadkach pacjenci proszą o antybiotyk nie wiedząć, że na wirusy on nie działa.
Nie mam wiedzy medycznej, ale to jest moje skromne zdanie.
zazdroszczę..
ja może za 2-3 lata będę miała podobny komfort psychiczny...

Hej majówki ;-)
Jola moja Zuzka też czasami tak chluśnie.. ale lekarz oczywiście mówi, że to nic poważnego,tym bardziej, że mała ciągle jeszcze ulewa, ale na żadne badania nie wysłał..![]()