reklama

Mamy majowe 2009

No. Mam nadzieję że wszystko jest jasne
A ja jestem jaka jestem.
I nie będę się zmieniać w zakłamaną kokietkę na potrzeby np koleżanki, która chciałaby żeby na forum było cukierkowo i milutko. Wolę żeby forum w którym tak czynnie uczestniczę było prawdziwe! Jeśli coś mnie razi w oczy, to mówię. Zakłamania nie zniesę :rofl2:
Nie wiem od której strony na naszym forum nie jest miło i fajnie :confused2::eek::confused2::eek:
Ja tez jestem z tym żeby szczerze wypowiadać swoje zdanie dlatego wypowiedziałam się w w/w sprawach.

reklama
Mi tam jest milo i fajnie,:-)a szczegolnie jak nie ma nikogo w domu:-)(dziewczyny pojechaly na disco do szkoly,M w trasie,a maluchy spia od 2godz.)
I zycie jest piekne:-) mozna sobie w spokoju klikac,mozna sie czegos napic w spokoju:-)
No i czego wiecej chciec:rofl2:

Witajcie majoweczki :-) Ale tu dzis goraco bylo, caly dzionek zagladam i cos podczytuje ale jakos nie milalam czasu cos napisac, bardzo stresujacy mam dzis dzien. Przjechal moj tato na kontrole do lekarza do szczecina i jak mial juz wychodzic do lekarza to dostal wylewu do oka, cale oczko zalane wyglada tragicznie. Bardzo sie martwilam bo zaraz wsiadl w samochod i pojechal do lekarza. Potem nie moglam sie do niego dodzwonic i myslalam ze cos zlego sie stalo..... a wyobrazcie sobie ze nie odbieral telefonu bo od razu od lekarza pojechal po mojego brata do szkoly i poszli do kina!!! Ale mu sie oberwalo ode mnie. Potem do meza nie moglam sie dodzwonic, odezwal sie dopiero przed chwila ze caly i zdrowy wraca z pracy. Z tego wszystkiego poszlam z malym dopiero na spacer po 16 i lazilam jak bylo juz ciemno i do tego lalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ah Ci faceci ....
Popieram Roxi w jednym ze narzekamy na sluzbe zdrowia ogolnie a te biedne pielegniarki naprawde ciezko haruja, moja mama jest pielegniarka az mi jej zal jak musi tyrac bo " debil" dyrektor wydal takie czy inne rozporzadzenie. W reszcie sie nie wypowiadam i nie staje po zadnej stronie, zreszta konflikt chyba juz zarzegnany.
Jolu trzymam kciuki aby byli juz tylko lepiej z dziewczynkami

moniqsan ja chyba nie w temacie skad masz taka super wiedze medyczna jestes lekarzem ???

mamstud zdrowka dla Gaby niech mala szybciutko zdrowieje a tobie wytrwalosci w chorobie dzieciatka

a ja dzisiaj siedze sama tylko nie wiem czy sie cieszyc czy nie ?? hmmm maciek u kolegi a maz w pracy. Juz nie pamietam kiedy bylam sama z mezem tak sam na sam bez macka :)i chyba zaczyna mi tego brakowac. Dzisiaj postanowilam zrobic sobie tzw domowe spa, i siedze wlasnie z maseczkami na buziaczce i popijam winko za zdrowie tych klotliwych i mniej klotliwych mamus :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry