Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
biedny, biedny :-(biedny tyłeczek Gabuni ale teraz już będzie coraz zdrowsza
m&m's to jak wygląda Twój M, że co noc "mógłby inną rżnąć?" :-) A tak serio, porażka normalnie...

florencjo nie wiem nic o żadnych okładach!A można? Są sposoby żeby ulżyć dziecku!?!?!?No nie m&ms powiedz twojemu M zeby takich rzeczy ci wiecej nie powtarzal
Ale faceci niektorzy to maja cos z glowami tzn.chodzi mi o tego kolege a nie o twojego M
mamstud strasznie mi szkoda Gabrysi,:-(a robisz jej jakies oklady na tyleczek czy nie trzeba?

na moje co tak późno tato z minką aniołka powiedział "bo spaliśmy do 11" 

a ja musiałam wstawać o 7 
a co najdziwniejsze bo słoiczek Hipp z królikiem, z tą zieloną literką A czyli z tymi składnikami mało alergizującymi 
nie mam pojęcia dlaczego...
), po prostu otworzył buzię i mu wyleciało.. ale ile tego było 

cieszę się niezmiernie....
mój też mówi NIEEEE ale łebkiem przy tym niekręci, więc myślę że sam jeszcze nie kuma o co chodzi ;-)
ech czasem to sobie myślę że my się ze wszystkim zbyt cackamy, że chcemy by było perfekt.. a facet jakoś mniej wagi do wszystkiego przykłada i czasem lepiej wychodzi na tym 

rewelka
:-)

(mówię o koledze męża z pracy
). ale wiesz co ci powiem?... na emigracji miałam już do czynienia z różnymi "parapetami"
jak to powiedziała ...no wiecie kto
... sa ludzie i ludzie