Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wogóle to wymiękam. Cały dzień prawie , latałam za Mają. Bo wyobraźce sobie co ona wyprawia!!!!
Otóż raczkuje sobie z miejsca na miejsce i przy czym tylko może - wstaje na nogi!!!!!!Przy szafkach, łóżku, czyichś nogach, krześle, nawet przy Mikołaja plecach!!!!
Przy czym wstaje sobie najpierw na kolanka, a potem myk jedna nóżka, odbicie i stoi!!A że nóżki ma jeszcze "gumowe" to bez przerwy ją giba i wali a to twarzą a to innymi częściami ciała o to o co się podpiera, więc ja cały dzień za nią i ją na kolana, a ona swoje. i wścieka się i awanturuje!!
Nosz krzywdę sobie zrobi!!!

teraaz to dokladnie pod warszawa otwock

to zapraszam tylko tsza koze wydoic albo krowke![]()

Potrafię doić to i to 
ledwo jedno piwo wypiłam, a dwa pozostałe w lodowce siedzą:--
-(

a co do piw to moj m zachwyca sie Ciechanem podobno rewelacja, ja nie pilam bo nie liubie piw
Czasami kupimy, ale chyba tylko po to żeby potwierdzić ten przykry fakt 
Boże, ale mi się już marzy wyjazd na narty ....No w tym roku według przewidywań meteorologów zima ma przyjść w lutymnarty....... tez bym chciala sobie wyjechac, grzanbe winko na stoku oscypki z grilia i bez dzieci, zero zmartwien ehhh

.A ja miałam się uczyć jeździć na snowbordzie

.No cóż na grzane wino i oscypki z żurawiną i tak będziemy jeździć:-)