• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Z okazji urodzin życzę Ci Ankzoc:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr.
Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

reklama
Dla Majeczki i Miłoszka
Duuuużo Buziaków i wszystkiego Naj....i spełnienia Marzeń (na razie Rodziców):-D
Szczęsliwego dzieciństwa

Załączniki

• s014.gif
    s014.gif
    23,1 KB · Wyświetleń: 115
Dziękuję kochane mamusie, aż na serduchu miło się robi :-):-):-)

MIŁOSZKU STARSZY KOLEGO MAI, DLA CIEBIE RÓWNIEŻ MNÓSTWO BUZIACZKÓW NA PÓŁ ROCZKU :-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla kolejnych półroczniaków - Majki i Miłoszka, dużo uśmiechów na twarzy, mało smutasków w serduszku :****

Dla naszej ankzoc, składam życzenia pogody ducha, wygrania kupe kasy w totolotka by nie musiała chodzić do pracy, i pięknego cudnego widoku swej córeczki o poranku :****

Witam was dziewczyny:-)
Odpisze na razie tylko m&ms bo dalej jeszcze nie doczytalam a pozniej moze mi umknac:tak:
Ja ci powiem kochana ze mam czworke dzieci ale zeby w tym wieku dziecko bylo takie sprytne jak twoja Maja no to szok normalnie:szok:
Wydaje mi sie ze w przypadku twojej Mai jedyne co mi do glowy przychodzi w tym momencie to albo kojec taki na dywan zeby miala troche przestrzeni powiedzmy 2na2m lub chodzik :tak:(chociaz ja nie stosuje i jestem przeciw)ale np moja najstarsza corka byla bardzo zywotna prawie jak twoja Maja i nie bylo wyjscia jak wsadzac do chodzika bo albo czlowiek by padl na twarz albo dziecko zrobiloby sobie krzywde:tak:
Sa teraz fajne chodziki np od chicco i mozna sprobowac np na 15 minut wlozyc zmeczy sie to moze wtedy posiedzi grzeczni w krzeselku i sie pobawi:tak:
Tak swoja droga gratuluje zdolna dziewczynka ale i nie zazdroszcze bo to urwanie glowy z takim szkrabem co juz wszedzie wchodzi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry