Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, ale mi sie śmiac chce! Ja dziś usłyszałam że za często chodzę do wc!!!! Rany, czy te baby cos opetało? W dodatku czepiają się te, które same mają dziecikatarzynak83- to fajnie, 15 grudnia trzymam kciuki. A tak pozatym to napiszę ci jedną rzecz, miałam taką samą sytuację w pracy jak ty, jedna baba u nas w firmie non stop zamiast na dwór chodzi palić chodziła do ubikacji, a ja na poczatku miałam straszne parcie na pęcherz, więc cześto latałam do wc. Więc jak było zajete i to nie ważne czy przezemnie czy przez kogoś innego to tak baba, potrafiła do moich koleżanek walnąc tekstem " no tak ta teraz będzie w kiblu cały dzień siedziec". A do tego wszytskiego , jak coś było nie tak w firmie to skupiało się jak na złośc na mnie, więc wiesz co zrobiłam kochana. Poczysciłam biurko ze swoich szpargałków, w kompie zrobiłam porządek, powywalałam jakieś swoje prywatne rzeczy, uporządkowałam dokumenty, zostawiałam koledze z biura hasło do kompa. I na następny dzień poszłam do lekarza i jestem na zwolnieniu. Wiesz skoro ktoś za to że jestem w ciąży traktuje mnie jak...... to ja mam ich gdzieś.Zawsze latałam wszytskich zastępowałam, wszedzie byłam przeszkolona a nikt nawet mi dziekuję nie powedział, to teraz niech się martwią!
A jeśli u ciebie dalej będzie taka atmosfera polecam zrobić to samo co ja! Wiesz jaka jest ulga poźniej;-)

Kochana, ale mi sie śmiac chce! Ja dziś usłyszałam że za często chodzę do wc!!!! Rany, czy te baby cos opetało? W dodatku czepiają się te, które same mają dzieci![]()

jeden nawet stwierdził, że może tu siedzieć 

Kochana, ale mi sie śmiac chce! Ja dziś usłyszałam że za często chodzę do wc!!!! Rany, czy te baby cos opetało? W dodatku czepiają się te, które same mają dzieci![]()

wczoraj bylam na pobraniu krwi i stałam w gigantycznej kolejce...na opoczątku stałam grzecznie i czekałam...choć brzuchatki w zaawansowanej ciąży wchodziły bez kolejki korzystając ze swojego przywileju...
Po pewnym czasie stwierdziłam , że i ja skorzystam z przywileju pierwszeństwa...
obawiałam się wielkiego oburzenia, bo przeciesz po mnie jeszcze nic nie widać. Wyjęłam kartę ciąży i zasygnalizowałam, że chciałabym wejść bez kolejki![]()
:-) Szok, akurat trafiła mi się taka miła kobitka. Bo reszta kolejki oczywiście: sufitologia stosowana i udają że nie widzą...

I już jestem 
mam kolejne problemy z ZUS-em...mam nadzieję, że na dniach się wyjaśni...bo dostałam wreszcie pieniądze,
ale o dużo za mało....nie wiem co jest grane 
Przytulam Cię mocno...Niech Twój M szybko zdrowieje i Ty dbaj o siebie w tym czasie...nie zapomnij o tym...to bardzo ważne w tym czasie...A brzuszek...tak jak szybko urósł tak szybko miną te miesiące....zobaczysz...zresztą już za pasem mamy półmetek ;-)

Miłego wieczoru!!!