Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, ale mi sie śmiac chce! Ja dziś usłyszałam że za często chodzę do wc!!!! Rany, czy te baby cos opetało? W dodatku czepiają się te, które same mają dziecikatarzynak83- to fajnie, 15 grudnia trzymam kciuki. A tak pozatym to napiszę ci jedną rzecz, miałam taką samą sytuację w pracy jak ty, jedna baba u nas w firmie non stop zamiast na dwór chodzi palić chodziła do ubikacji, a ja na poczatku miałam straszne parcie na pęcherz, więc cześto latałam do wc. Więc jak było zajete i to nie ważne czy przezemnie czy przez kogoś innego to tak baba, potrafiła do moich koleżanek walnąc tekstem " no tak ta teraz będzie w kiblu cały dzień siedziec". A do tego wszytskiego , jak coś było nie tak w firmie to skupiało się jak na złośc na mnie, więc wiesz co zrobiłam kochana. Poczysciłam biurko ze swoich szpargałków, w kompie zrobiłam porządek, powywalałam jakieś swoje prywatne rzeczy, uporządkowałam dokumenty, zostawiałam koledze z biura hasło do kompa. I na następny dzień poszłam do lekarza i jestem na zwolnieniu. Wiesz skoro ktoś za to że jestem w ciąży traktuje mnie jak...... to ja mam ich gdzieś.Zawsze latałam wszytskich zastępowałam, wszedzie byłam przeszkolona a nikt nawet mi dziekuję nie powedział, to teraz niech się martwią!
A jeśli u ciebie dalej będzie taka atmosfera polecam zrobić to samo co ja! Wiesz jaka jest ulga poźniej;-)

Kochana, ale mi sie śmiac chce! Ja dziś usłyszałam że za często chodzę do wc!!!! Rany, czy te baby cos opetało? W dodatku czepiają się te, które same mają dzieci![]()

jeden nawet stwierdził, że może tu siedzieć 

Kochana, ale mi sie śmiac chce! Ja dziś usłyszałam że za często chodzę do wc!!!! Rany, czy te baby cos opetało? W dodatku czepiają się te, które same mają dzieci![]()

wczoraj bylam na pobraniu krwi i stałam w gigantycznej kolejce...na opoczątku stałam grzecznie i czekałam...choć brzuchatki w zaawansowanej ciąży wchodziły bez kolejki korzystając ze swojego przywileju...
Po pewnym czasie stwierdziłam , że i ja skorzystam z przywileju pierwszeństwa...
obawiałam się wielkiego oburzenia, bo przeciesz po mnie jeszcze nic nie widać. Wyjęłam kartę ciąży i zasygnalizowałam, że chciałabym wejść bez kolejki![]()
:-) Szok, akurat trafiła mi się taka miła kobitka. Bo reszta kolejki oczywiście: sufitologia stosowana i udają że nie widzą...

I już jestem 
mam kolejne problemy z ZUS-em...mam nadzieję, że na dniach się wyjaśni...bo dostałam wreszcie pieniądze,
ale o dużo za mało....nie wiem co jest grane 
Przytulam Cię mocno...Niech Twój M szybko zdrowieje i Ty dbaj o siebie w tym czasie...nie zapomnij o tym...to bardzo ważne w tym czasie...A brzuszek...tak jak szybko urósł tak szybko miną te miesiące....zobaczysz...zresztą już za pasem mamy półmetek ;-)

Miłego wieczoru!!!