reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór Dziewczęta:-)!!!

Dziewczyny w końcu zasnęły. Z Gabą zrobiłam 30 laurek z podziękowaniami za dobrą zabawę (na pożegnanie z przedszkolem), zapakowałam lizaki, ciastka i żelki, jeszcze jutro kwiatuszki dla przedszkolanki (bardzo fajnej zresztą - pani Ani).
Małgosia marudzi, ma kłopoty z zaśnięciem w domu (bo na spacerze śpi znacznie lepiej), nie chce już cycka (nawet tego jednego):-:)-:)-(.

Byłam na spotkaniu Baobabu - mieliśmy kurs wizażu i określaliśmy jakim jesteśmy typem urody, jakie kolory której pasują, jaki makijaż itp. Przy tym zawsze jest winko lub likier do wyboru:-):-):-). Mój M nie lubi tych spotkań choć raz w miesiącu (uważa to za zgrupowanie feministek:crazy:) a że lubi mieć niepodważalne zdanie to raczej obawia się co "te baby" (głównie psycholożki) mi wetkną do głowy:shocked2:. Następne przed świętami:-D.

Ja paliłam normalnie przed ciaza, w ciazy przestalam, zaczelam znowu jak wyladowalam w szpitalu po porodzie i wiedzialam ze nie moge karmic. Ale nie jest to takie palenie jak wczesniej. Chce rzucic bo wiem ze moge ale jakos nie wychodzi:zawstydzona/y:

reklama
M&M'Sik to Twój mąż powinien byc o Ciebie zazdrosny. OgIądałam zdjęci z basenu i gały mi wypadły jak zobaczyłam jakie masz dłłłługie nogi:szok:. Nie wspomnę o figurce. Dziewczyny mówiły ,ze Twój M to niezłe ciacho:tak:. wrzucaj fotę.
GratuIację dIa niuni..Mamy pierwsze prawie chodzace dziecię-niespodziewałam sie takiego tępa rozwoju.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jejkuniu naprawdę sie zaczerwieniłam. Dziękuję, dziękuję, buziak. Bo ja to strasznie "niepewna" (wolę to słowo niż zakompleksiona) jestem jeśli chodzi o mój wygląd.
W piątek np, wyszłam na miasto w kozakach i krótkiej spódnicy, i szłam i cały czas sobie powtarzałam , - dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz. Nawet miałam się wrócić od drzwi i przebrać, ale spodnie miałam w praniu, inaczej pewnie bym stchórzyła i się przebrała. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do Mani, to powiem że mi też oczy z orbit wychodzą jak ją widzę co ona wyprawia!!!. I mimo że jestem przeciwniczką chodzików to się zastanawiam, bo ona wstaje przy wszystkim!! cały czas!!!! a nogi ma jeszcze gumowe. Więc już chyba wolę chodzik. :cool::cool:

A co mojego M, to wygląda tak:
attachment.php

Do góry