Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
m&m's no faktycznie ciacho![]()

;-);-);-);-)M&M'S , Twoja spódniczka pewnie weszłaby mi na jedna nogę- ja powinam zamknąć odowkę na łańcuch po obejrzeniu Twoich zdjec.:-)

wiesz jakie to przekleństwo!!
jak wychodzi do pracy - pracuje na barze w knajpie (najbardziej popularnej w mieście - więc kurdę ruch jest duży), wystrojony w czarna koszulę, czarne dopsowane spodnie, wyperfumowany, jak mi opowiada jak go zaczepiają, baby wstrętne, to normalnie zęby mi prawie wypadają.
Na szczęscie nie jest typem macho-mana. A raczej domowy miś. :-):-):-) więc jestem spokojna, ale jak sobie wyobrażam te mizdrzące się baby to wrrrrrrr;-);-);-);-)

wiesz jakie to przekleństwo!!
jak wychodzi do pracy - pracuje na barze w knajpie (najbardziej popularnej w mieście - więc kurdę ruch jest duży), wystrojony w czarna koszulę, czarne dopsowane spodnie, wyperfumowany, jak mi opowiada jak go zaczepiają, baby wstrętne, to normalnie zęby mi prawie wypadają.
Na szczęscie nie jest typem macho-mana. A raczej domowy miś. :-):-):-) więc jestem spokojna, ale jak sobie wyobrażam te mizdrzące się baby to wrrrrrrr;-);-);-);-)

Pomyślałam o tym samym, kusisz tym swoim ciachem tu!hahaha - moja droga - wstawiajac fotki swojego M mozesz sie po nas podobnych efektów spodziewać ;-);-);-)![]()