Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapraszam, własnie paIę. Marcz paIi?ale szalejecie Kochane...
nadrabiam Was (próbuję) od 30 minut...
mamstud, roxy, monika - kurcze ... i ja mam ogromną ochote na takiego jednego...malego...papieroska... (L&M light mentolowy) - a dziwne bo zaczelam popalać przed ciążą (w czerwcu 2008)...

.

).
. ja bym na pewno spanikowała....
- bo się bałyscie, że jak reszta pójdzie do pracy, to trzeba będzie zacząć czytać forum od początku

. Lepiej pisać "streszczenia/sprawozdania" z tego, co się dzieje u każdej z nas - dla "zalatanych" mamuś, żeby nie musiały nadrabiać po 30 stron;-);-);-).
.Pomyślałam o tym samym, kusisz tym swoim ciachem tu!

Ja tez wlasnie mentolowe ale davidoff'yale szalejecie Kochane...
nadrabiam Was (próbuję) od 30 minut...
mamstud, roxy, monika - kurcze ... i ja mam ogromną ochote na takiego jednego...malego...papieroska... (L&M light mentolowy) - a dziwne bo zaczelam popalać przed ciążą (w czerwcu 2008)...
Nie uciekłam tylko mam sporo zajęć a będę miałą jeszczed więcej bo chce sama kontynować zajęcia z Gabą. No i zbliża się koniec roku, niedługo rozliczenia roczne, wszyscy będą chcieli mieć szybko PIT-y bo zwroty a nowy rok to nowy program płącowy, uaktualnienie dsanych praowników, nowe przepisy itp. Ech... jestem dokładna (a to czasem przekleństwo!!!), no i szykuje się do kontroli bo koleżanka będzie miała duży zwrot podatku VAT (na księgowoci też sie znam wiec koleżankom pomagam).bohaciefko a już myślałam, że uciekłaś :-) Fajnie masz z tym Baobabem, a mężulowi daj pstryczka w nos bo go wciska tam , gdzie nie trzeba! Szkoda tego przedszkola Gabi, co?
:-d:-d:-d:-d:-d:-dno własnie, ja już monitor poiizałam:-d:-d:-d:-d:-d
No własnie, ja już monitor poIizałam![]()