reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aga km - gratuluję pani moderatorko:-):-):-).
Ech moja wczoraj od 23 do 2.40 siedziała ze mną i buszowała po bb i allegro. A rano wcisnęłam ją mężowi co to podmianke zrobił (Gaba przyszła do nas o 7, M nakarmił Małgosię, odłożył do łóżeczka i zwiał do pokoju Gaby, co by spokojnie jeszcze pospać), godzinę z córciami poleżałam, Małgosia wytargałą mnie za włosy a Gaba w końcu zgłodniała wiec wzięłam Małgosię i zaniosłam M, zamknęłam drzwi sypialni i spałam smacznie do 11-tej:szok::-D:szok::-D:rofl2::rofl2::rofl2: (święto)

aga km - gratuluję pani moderatorko:-):-):-).
Ech moja wczoraj od 23 do 2.40 siedziała ze mną i buszowała po bb i allegro. A rano wcisnęłam ją mężowi co to podmianke zrobił (Gaba przyszła do nas o 7, M nakarmił Małgosię, odłożył do łóżeczka i zwiał do pokoju Gaby, co by spokojnie jeszcze pospać), godzinę z córciami poleżałam, Małgosia wytargałą mnie za włosy a Gaba w końcu zgłodniała wiec wzięłam Małgosię i zaniosłam M, zamknęłam drzwi sypialni i spałam smacznie do 11-tej:szok::-D:szok::-D:rofl2::rofl2::rofl2: (święto)

dziękuje :-):-):-)
zazdroszczę Ci tego święta...
Ja wczoraj umierałam do południa...i nawet próbowałam się zdrzemnąć - na co moj M stwierdził ok. 12:00, że chyba wymieni okna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (wymieniał je od wielkanocy...)

no i musialam przenisc sie z Jagodą do mamy..a tam ze spania i spokoju nici:confused2:

m&m's - to jest twoje zadanie domowe!!!!!!!!!!!!! Przyglądać się w lustrze i miłe rzeczy mówić sobie i swemu ciału!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nawet śpiewać patrząc na siebie, kwestia piękna to nie tylko ciało i fizyczność ale też uczucia jakim je darzę więc do dzieła!!!!!!!!!!!!!!

Bohaciefka masz rację muszę się kopnąć w zadek i zrobić tak jak mówisz.:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
m&m's - dobry początek:tak:, będę natrętna i sprawdzała jakie robisz postępy:-) :-p:-):-p

Dobranoc Malgoss

I ja będe się zwijać bo jutro dzień pracowity.
A jeszcze, zmierzyłam poziom cukru glukometrem 1h po obiedzie (pierogi ruskie ze śmietaną- zjadłam 5szt) i miałam 166 (moja mama jest cukrzykiem a ja w pierwszej ciąży musiałam być na diecie - cukrzyca ciążowa), obawiam się, że może dlatego nie tracę na wadze i często jestem senna???:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry