reklama

Mamy majowe 2009

reklama
m&m's - dobry początek:tak:, będę natrętna i sprawdzała jakie robisz postępy:-) :-p:-):-p

świetnie, przyda mi się wiesz, "dodatkowa motywacja" :-):-):-):-)

A jeszcze, zmierzyłam poziom cukru glukometrem 1h po obiedzie (pierogi ruskie ze śmietaną- zjadłam 5szt) i miałam 166 (moja mama jest cukrzykiem a ja w pierwszej ciąży musiałam być na diecie - cukrzyca ciążowa), obawiam się, że może dlatego nie tracę na wadze i często jestem senna???:-(:-(:-(

koniecznie sprawdź co i jak, mam nadzieję że wszytsko będzie ok.

bohaciefko - kurcze - to nie dobrze z tym poziomem cukru :-( Lekarz Ci się kłania

ja też sie obawiam cukrzycy...ale narażona jestem na nia dopiero w średnim wieku (tak po 45 roku zycia) - były już 3 przypadki w rodzinie Taty (dziadek, i 2 siostry taty)

m&m's, aga km - pójdę do lekarza we wtorek, z MaŁgosią na szczepienie a z Gabą na ekg (bo skarży się na bóle z lewej strony pod sutkiem), ech... zawsze coś.

dobrej nocki przespanej choć w 75%. Buziole

ja też powoli szykuje się do spania.. chociaż piszę "POWOLI" - bo Jagoda rozbawiona jakby conajmniej południe było.. ehhh

Dobranoc Moniko i bohaciefko :happy:

zmartwiłaś mnie bohaciefko tym bólem Gabrysi..
Ja mialam podobne dolegliwości w wieku 7-8 lat - na szczęście to bylo chwilowe i badania niczego nie wykazały - tego samego i Wam życzę:tak::happy:
Daj znać jak juz będziecie we trzy po wizytach lekarskich!!!

ja też już mówię DOBRANOC!!!

do rana Kochane...

a korzystając z okazji już składam dzisiejsze zyczenia dla naszego Zofika i AgI - Wszystkiego najlepszego Kochane z okazji ukończenia pół roczku!!! (Życzenia obejmują też Tatę) - dużo uśmiechu i radosnych chwil z pokonywania kolejnych umiejętności, bezbolesnego ząbkowania, szybkiego raczkowania i długaśnych dystansów basenowych :tak::-D:-D:-D

a tu taki zabawny torcik:
312fjuw.jpg

reklama
Nikt by mnie nie zmusił do ogladania tego programu:-D:-D

a Nergal na widowni?:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

Aga ja dziś mam gina, zakupy świąteczne (dziś w Liedlu zaczyna się tydzień Spa i Wellnes- może skorzystam, ale mnie to nic nie pomoże:zawstydzona/y:) a najważniejsze, to się odrudzam, mam dość moich ciemnych, bordo włosow, mnie się marzą prawdziwe, moje, jasne jak strój Mikołaja- ide do fryzjera:tak:;-);-);-) a i nie wiem, czy u rodzciów na noc nie zostane, więc pewnie będe jutro... trzymajcie się dziewojki!

Zofik raz jeszcze sto lat!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry