kasica212
Sanka & Samka
Witam nowe dziewczynki i wszystkie pozostałe z rana
)
Natella to moja pierwsza ciąż, ale z tego co się orientuje to różnie bywa z tymi cesarkami i to jest zależne od lekarza, co lekarz to obyczaj. Czytałam, że do roku jest ryzyko rozejścia się szwów później już w sumie takowego nie ma.
Natella to moja pierwsza ciąż, ale z tego co się orientuje to różnie bywa z tymi cesarkami i to jest zależne od lekarza, co lekarz to obyczaj. Czytałam, że do roku jest ryzyko rozejścia się szwów później już w sumie takowego nie ma.
bo brakowało części i czekaliśmy. Mam nadzieję, że już w sobotę, najdalej w poniedziałek zostanie odebrany. Mój M miał stłuczkę z winy kierowcy, który w niego uderzył, dostaliśmy zwrot z ubezpieczenia, ale czekaliśmy też prawie miesiąc
Niby powinno być ok, w końcu zwrócili nam...ale ten miesiąc jest straszny, bo oprócz świąt... musimy jeszcze wszystkie opłaty za samochód porobić, bo wypadają na grudzień....i jakby nie było...brakuje nam przez to, że z Zusu nie przyszło tyle ile mało przyjść...:-(

Z tego co Ty piszesz, to i tak właśnie wychodzi mi za mało....ja nie wiem jak oni mi to policzyli, ale na świstku jest napisane, że za okres 19.10 do 29.11 a moje zwolnienia przypadają dokładnie na te daty:
bo to pobieranie krwi itd..hii.. a jak tam u Was? jak samopoczucie?;-)