katarzynak83
Majowe mamy'09
Dobrze Sheeppy że się odezwałaś i że jest w miare w porządku z Tobą 
Ja szczerze mówiąc to niebyt umiem rozróżnić skurczy... Zawsze myślałam że skurcze sa silne, takie jak miewałam przy okresie
W ciązy miałam ze 3 razy taki mocny skurcz w nocy ale teraz te bóle są o wiele słabsze ale za to często się pojawiają (przynajmniej od czasu gdy jestm w pracy
).
No, nic moze mi przejdzie po nospie chociaz mysle ze ona nie niweluje ich przyczyny... Zobaczymy jak bedzie jutro.
Milego wieczoru!
Ja niestety cały czas w pracy jeszcze :-( do tego cieknie mi z nosa jak sie masz

Ja szczerze mówiąc to niebyt umiem rozróżnić skurczy... Zawsze myślałam że skurcze sa silne, takie jak miewałam przy okresie
W ciązy miałam ze 3 razy taki mocny skurcz w nocy ale teraz te bóle są o wiele słabsze ale za to często się pojawiają (przynajmniej od czasu gdy jestm w pracy
).No, nic moze mi przejdzie po nospie chociaz mysle ze ona nie niweluje ich przyczyny... Zobaczymy jak bedzie jutro.
Milego wieczoru!
Ja niestety cały czas w pracy jeszcze :-( do tego cieknie mi z nosa jak sie masz

Juz nie moge sie doczekac USG i poznac plci i zaczac cos kupowac dla malenstwa, wy juz cos macie???kupilyscie cos?
buzki
, ja z moim M. od początku jesteśmy za drewnianym

Nie pamiętam już. Ale smaczna była.