• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej,dzien dobry:-)

Wszystkiego Dobrego dla Nataszki i Gucia:-) Sto Lat:-):-):-)

Ja dzisiaj nawet wyspana,choc nie obylo sie bez nocnych pobudek i mleczka:szok: Moja Nadia dzis od samego rana robi kosi,kosi:-D ale to fajnie wyglada:-)

To mój 1000 post-dedykuję go Monigsan. Wiem,ze bardzo uboIewałaś po przegapieniu swojego więc poswięcam Ci mój .W tym miejscu wspomnę o Mamstud z wiadomego powodu. Buziaki dIa was:-D

Witajcie moje Wy Kochane Babeczki:-D:-D:-D,

teskniłam, ale przez wszechnapadających nas w domu Mikołajów - nie mialam siły na kompa ... Moja Teściowa zasiedziała się 6 godzin dla przykładu.. Kady chciał choć trochę posiedzieć z Jagódką, więc po wyproszeniu ostatniego "Mikołaja" - miałam 3 światy z uspaniem Jagody... Dzisiaj jeszcze 2-óch nam się zapowiedziało:sorry:

Nataszko i Marzenko, Guciu i Malinko - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 7 misięcy:-):-):-) :-):-):-)!!! (roczek zbliża się dużymi kroczkami!!!) Życzę Wam aby każda godzinka, każdy dzionek przynosił co rusz to nowe doznania, umiejętności a przrede wszystkim samych radości!!!

Lecę Was ponadrabiać!!!

To mój 1000 post-dedykuję go Monigsan. Wiem,ze bardzo uboIewałaś po przegapieniu swojego więc poswięcam Ci mój .W tym miejscu wspomnę o Mamstud z wiadomego powodu. Buziaki dIa was:-D

Monia GRATULACJE!!! Powiem Ci, że teraz to te posty będą leciały z "górki".. Pamiętam,że mój 1000 to była długa i zmożona praca...a tu nagle 1500, 2000 ;-):-D:-D:-D

Ja tylko na pół minutki. wirtajcie dziewczyny, dziś meldunku nie będzie, chyba, że z chorobowego pola bitwy. Iza ma infekcje. Dziś dostała pierwszy antybiotyk. Własnie nockę odsypia. Ja lece się i dom ogarnąć, bo chlew jak stąd po morze! Miłego dnia, dziewczynki!

Nataszko, Guciu! Wszystkiego Dobrego!!!
_dzieci_tort_kubus.jpg

reklama
Ja tylko na pół minutki. wirtajcie dziewczyny, dziś meldunku nie będzie, chyba, że z chorobowego pola bitwy. Iza ma infekcje. Dziś dostała pierwszy antybiotyk. Własnie nockę odsypia. Ja lece się i dom ogarnąć, bo chlew jak stąd po morze! Miłego dnia, dziewczynki!
BiduIka. Po antybiotyku będzie Iepiej ,no i teraz już się nie będziesz martwic.
Jak wysprzątasz u siebie wpadnij do mnie:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry