Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do brata to nawet jeśli nie była byś w ciąży to nie ma prawa Cię popychać, może powiedzieć swoje zdanie i tyle

Co do kotka, to powinnaś przemysleć dobrze jego obecność w swoim domu, ponieważ kotki są niebezpieczne dla kobiet w ciąży
Toksoplazmoza jest niebezpieczna dla naszych maleństw
Nie powinno się kotów głaskać, a juz na pewno sprzątać po nich (ich odchodów) itp.
, zachowania mojego ojca nie da się przewidzieć
. Może być słodko lub awanturnie, nie wiem czy jestem gotowa na podjęcie ryzyka nerwowego. Gdy jeszcze nie byłam w ciąży każdy wyjazd tam kończył się bólem brzucha i biegunką, najgorsze że moja mama tego nie rozumie:-(
czyli nie wymyśliłam nic. ale tu na pewno nie zostanę 
]

ale juz przeczytalam i nadrobilam, mam nadzieje ze jestem na biezaco. Co do ruchow malenstwa to tez jest moja pierwsza ciaza i ruchy tez juz czyje od tygodnia, to fajne laskotanie a czasami kopnie malenstwo dosyc mocno
az to tak wyraznie czuje
Im dalej tym bardziej wyraznie. Wlasnie zjadlam marsa ale sie rozbrykalo malenstwo
kopie i kopie...
Jezeli chodzi o lozeczko to miesiac przed urodzeniem zamowie bo trzeba zamowic i akurat przed majem lub na poczatku maja zebym miala.
. Ehhh ale ciezko lata sie z brzuchem za tym wszystkim.