Ania1812
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki!!!
Właśnie wróciłam z wizyty u położnej. Tylko pomacała mi brzuszek, zmierzyła ciśnienie i powiedziała, że wszystkie wyniki badań krwi mam w porządku. Pobrała też krew na badanie w kierunku zespołu Downa i innych dwóch chorób (ale nie wiem jakich).
Paula, Kokoszka i Maja33- ja też mam USG 19.12. Będe już w Polsce i wybieram się do mojego ginekologa
Coś czuje, że sie dowiemy płci. W pierwszej ciąży ten sam ginekolog "odkrył" synka na pierwszym USG w 12. tygodniu. Ale jak nie tym razem to nastepne USG mam już w Anglii 12.01.
Madzia84- fajnie, że się odezwałaś. Pisz częściej. Mam nadzieję, że teraz to już u Ciebie będzie tylko lepiej. Wierze w to.
Sheepy- dla mnie to obojętne czy forum jest otwarte czy zamknięte, ale jeśli komuś lepiej żeby było zamknięte to też jestem za.
Trzymajcie sie ciepło dziewczynki. Lece po synka do szkoły.
Właśnie wróciłam z wizyty u położnej. Tylko pomacała mi brzuszek, zmierzyła ciśnienie i powiedziała, że wszystkie wyniki badań krwi mam w porządku. Pobrała też krew na badanie w kierunku zespołu Downa i innych dwóch chorób (ale nie wiem jakich).
Paula, Kokoszka i Maja33- ja też mam USG 19.12. Będe już w Polsce i wybieram się do mojego ginekologa
Coś czuje, że sie dowiemy płci. W pierwszej ciąży ten sam ginekolog "odkrył" synka na pierwszym USG w 12. tygodniu. Ale jak nie tym razem to nastepne USG mam już w Anglii 12.01.Madzia84- fajnie, że się odezwałaś. Pisz częściej. Mam nadzieję, że teraz to już u Ciebie będzie tylko lepiej. Wierze w to.
Sheepy- dla mnie to obojętne czy forum jest otwarte czy zamknięte, ale jeśli komuś lepiej żeby było zamknięte to też jestem za.

Trzymajcie sie ciepło dziewczynki. Lece po synka do szkoły.

i mam dylemat