Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i chciałam sprawdzić czy Sheeppy już wróciła....
Sezon chorobowy jest okropny, wszyscy na około kichają
Ja sama nie mogę się pozbyć kataru!
Może macie jakiś sprawdzony sposób na katar, męczy mnie w nocy i w pracy 
Katarzynka83, a jak tam u Ciebie w pracy? Poprawiło się coś?
U mnie nic się nie zmieniło, poza tym że:
- od dwóch dni czuję wyraźnie ruchy maleństwa, nie są to póki co "kopniaczki", ale mam wrażenie czasami że połknęłam węgorza, który teraz wierci się w moich jelitach...
- w lutym ja i moje kochanie powiemy sobie "Tak", w poniedziałek byliśmy w urzędzie po odpisy aktów urodzenia, w następny poniedziałek rezerwujemy termin. :-):-):-)
- w niedzielę byliśmy w Ikei (i wielu innych sklepach), mamy upatrzone łóżeczko za 99 zł, zwykłe najzwyklejsze drewniane szczebelkowe. Zakup wózka planujemy na kwiecień, a w styczniu będziemy odnawiać pokój, który odtąd z dumą nazywamy "Dziecinnym". No to tyle. Pozdrowionka dla wszystkich, plus dodatkowe uściski dla vv
Okruszka.emi, która jest naszą forumową dobrą duszą, a poza tym natchnęła mnie pomysłem na zrobienie domowej pizzuni (mniam mniam).
No ale udałam że nie słyszę tego komentarza... Współpracownicy są dla mnie bardzo życzliwi i widać, że cieszą się razem ze mną... Kierownictwo jakos przelknelo fakt, że nie bede juz pracowac w soboty...

Życzę Ci tymczasem spokojnej ciąży i dużo zdrowia!