Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ja zalozylam ten watek i wiem ze i tak urodze w maju
i tu jest super, a jak ci smutno to pisz jak najwiecej
, wierze ze twoje dziewczynk sa zdrowe pozdrawiam goraco
jej .....ale nadrobiłam. 

Myślę, że każda z Was w 100% koniecznie musi do nas dołączyć, skoro tam będziecie czuły się swobodniej przy klikaniu ;-)
dla siebie i Maleństwa...:-):-) teraz słucham namiętnie i się rozkoszuję...jest mi jak w niebie...;-)
chyba bardziej muszę o siebie dbać....i mniej zakupów dźwigać. Ech bieda bez tego samochodu, wciąż jest w naprawie. :-(A jakiś obiad trzeba zrobić...;-)
Mi jednak wiele w nich czegoś barkuje....dlatego chcę zrobić go sama. Kartki z tekstem zrobię w komputerze,ale będę w nim malować postaci z bajek, wpisywać różne wierszyki wklejać zdjęcia USG, zdjęcia takie z aparatu....będę odbijać rączki i nóżki w miarę jak Dzidzia bedzie rosła itd... Pierwsze rysunki....i wiele wiele innych cudowności.
To będzie mega pamiątka dla Malucha jak kiedyś dorośnie ;-) 

a jutro kolejnego słonecznego dnia!!!

, a teraz kilka miesiecy i inne zycie, najpierw zachacialo sie samochodu, to teraz zamiast na impreze to w opony inwestuje, potem znalazl sie psiak, to tez trzeba nakarmic i wyprowadzic, a teraz to juz tylko dzidzia i praca bo na nic nie mam innego sily, moje zycie towarzyskie ogranicza sie do gadu gadu i forum
a rano bedzie juz lepiej:-)
do Was Kochane...
moje gratulacje...i dziękuję za zaproszenie.
cudne wieści....oby tak dalej...następne też będą super, bo inaczej być nie może
Ale mam pytanie...Czy musisz tak często robić USG?? :-( Kiedyś już o tym było...że jeśli z Maleństwem jest wszystko dobrze, to nie należy nadużywać tego typu badań....Oczywiście sama zdecydujesz...ale warto to przemysleć.

Kochana jesteś... ja tam pizzę uwielbiam i mogłabym jeść codziennie ;-) choć wiem, ze nie można tak....dlatego serwuję ją raz w tygodniu
to pewnie i tak za często ;-) ale skoro mi słodzyczy nie bardzo można, to przynajmniej na pizzę sobie pozwalam. 

Ale cud się zdarzył i na szczęście wszystko jest na dobrej drodze...

i oboej się nie możemy doczekać jak razem zobaczymy naszego Maluszka.
;-)
Ale każdą jeszcze raz pozdrawiam i do jutra!!!Okruszku, nie wyobrażam sobie aby nie było Cię na forum zamkniętym, jesteś tam wręcz niezbędna
ale jak pisałam wcześniej, ,mam nadzieję że nikt nie opuści tego tematu a forum zamknięte będzie służyć tylko do opisania spraw większej wagi czy dodania osobistych fotek, a nie do pogaduszek o pogodzie i nastrojach. od tego mamy nasz tętniący życiem temat główny [zalożony przez Maję33:-)]![]()