Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc dziewczynki!!!!
mam do was pytanko, wlasnie sie dowiedzialam ze jedna dziewczynka z przedszkola mojego synka ma ospe, dzis jej wyszly krostki te wstretne!! a to cholerstwo rozwija sie dwa tyg i kurcze boje sie o synka ,a juz w zupelnosci nie wiem co ze mna????? w dziecinstwie przechodzilam ta chorobe ale nie wiem jak to jest w ciazy??????
i boje sie ze swieta beda przechlapane, a w polsce mialy byc i takie fajne...
wiecie cos na ten temat??? na ospe w ciazy???
Ja wiem że farby są z amoniakiem które szkodzą i nie są polecane głównie w pierwszym trymestrze ale są też lżejsze farby, może szampony koloryzujące chociaż. Zdziwiłam się bo nawet fryzjerka niezbyt chętnie poleca mi teraz farbowanie. Co wy uważacie? mam się powstrzymać czy jednak jest coś dla mnie?
ale niestety mieszkamy teraz daleko od siebie i nie mam czym jechać jej odwiedzić:-(
i też nic złego się nie stalo oprócz jajecznicy na głowie 
Moje drogie majóweczki, mam pewien problem i chciałabym poznać waszą opinię na ten temat. Otóż chciałam się wybrać do fryzjera podciąć włosy i ufarbować bo mam straszne odrosty a muszę iść zrobić zdjęcie do dowodu. I tu zaczął się problem. Wszyscy panikują na słowo farbowanie włosów w ciąży.Ja wiem że farby są z amoniakiem które szkodzą i nie są polecane głównie w pierwszym trymestrze ale są też lżejsze farby, może szampony koloryzujące chociaż. Zdziwiłam się bo nawet fryzjerka niezbyt chętnie poleca mi teraz farbowanie. Co wy uważacie? mam się powstrzymać czy jednak jest coś dla mnie?
![]()