reklama

Mamy majowe 2009

oj nie!!
tylko weź kup takie całe coś, body , albo halkę, albo taki jakby kombinezonik.
Wiesz poprostu spakuj swojego calvina kleina jedż do dobrego sklepu z bielizną i przymież jedno z drugim!!!!

No chyba że body :sorry:
Ale czy takie body to nie za grube pod taką cieniutką wiskozową sukienkę?
I jak w tym karmić Lili? :sorry:
Jutro zahaczę o triumpha, ale jak tam nie będzie to raczej zrezygnuję. Za późno już na takie zakupy.
I przepraszam, ale emenemsie ... skąd Ty wiesz o takich rzeczach jak bielizna wyszczuplająca :confused2::eek: To tak jakby łysy był ekspertem od grzebieni :-p

reklama

I przepraszam, ale emenemsie ... skąd Ty wiesz o takich rzeczach jak bielizna wyszczuplająca :confused2::eek: To tak jakby łysy był ekspertem od grzebieni :-p

... no no no,
tylko się mnie tu ie czepiaj. Wiem i już, a zresztą ja tylko doradzam.:-p:-p:-p:-p

To jak już wszytskie poszły to ja zgaszę światło PSTRRRYK....
..... i poczekam w ciemnościach na Jolę.:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Roxy,wszystkiego najIepszego z okazji urodzin!!!

2964_Bukiet%20kwiat%C3%B3w.jpg

Moniq , zamiast po body do skIepu to idz do psychiatry:tak::tak::tak:

Hej, to ja dzisiaj zapalam światło:-)

Aga_km:-):-):-):-) dziekuje bardzo za pamięć...zaskoczyłaś mnie baardzoo miło...dziękuje,taka niespodzianka z samego rana,muuuuaaaa:-)

Aga dla Ciebie i Jagódki... Dużo Uśmiechu na Buziolkach,Samych Radosnych Dni,Przespanych Nocek i Wspaniałych Pierwszych Słów....:-):tak: Sto Lat kochane.... Buziiiiiii:-)

Moniqsan,wiesz ja naprawde myślałam że masz jakieś fałdy,wielki brzuchol..... a tu :szok: kobieto co Ty chcesz od siebie:no: bardzo ładnie wygladasz..... w tej sukience właśnie....a brzuszek... no sorry kazdy ma,w końcu jesteśmy 7 mies po porodzie.
Spojrzyj na siebie troszke łaskawiej...laseczko;-);-)

a wiesz ... że może by się przydało ... :sorry:

W ogóle dzień dobry, wstałam dziś o 8 i już nie zasnęłam. Lili łazi po całym łóżku i boję się że jak się zagapię to zleci
Piję kawkę i lecę na zakupy.
U was też pada? :eek::-(

Jagódko, z okazji Twojego jubileuszu życzymy Ci samych radości, dużo zabawek i jak najmniej dziecinnych trosk. A mamusi życzymy przespanych nocek, pociechy z pierworodnej i wielu powodów do dumy :tak:

Roxy dla Ciebie najlepsze urodzinowe życzenia. 3x eS: Spokoju, szczęścia i spełnienia :tak:

Dzień dobry wszystkim...a my dopiero wstaliśmy :-) sama nie wiem jak to się stało ale udało mi sie o 8.00 ułożyć Damisia tak ,że zasnął i ...jupiii w końcu wyspani :-):-):-)

Roxy wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych oraz uśmiechu , miłości i zdrówka bo to najważniejsze:tak:
2cq04yt.jpg

Ja i tak wiem swoje :-p
na szczęście nikt Ci już nie wierzy szczypiorze
296f53r.gif
296f53r.gif
296f53r.gif
;-)
ooo dobrze powiedziane :tak:

U nas Ieje deszcz. Starszak pIacze,ze mikoIaj nie przyjedzie bo nie ma sniegu:eek:.
u nas tez pada a ja miałam wyjść z Damianem z domu:eek: masakra jakaś

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry