Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brawo, gratuluję!!! I sliczne imię, mi też Mateusz się podobaByłam dziś u gina i wiecie co.. Będę miała synka!!:-) musiałam się pochwalić![]()
Ja usg mam 5.01 i mam nadzieje, ze poznam płeć, będzie to koniec 20tc

:-
Gratuluje ci serdecznie u mnie tez synek prawdopodobnie:-)Byłam dziś u gina i wiecie co.. Będę miała synka!!:-) musiałam się pochwalić![]()
Poczytalam sobie troszke, ale nie wszystko niestety bo nie wyrabiam
Po prostu musi tak byc i pomimo tego ze tak mnie strasza, ja wierze wlasnie w ta najbardziej optymistyczna wersje, no i az sama sobie sie dziwie,ze tak mi sie myslenie "poprawilo":-) Ale to chyba szkola naszego Okruszka przyniosla takie efekty

No i Was wszystkich, ktore mi tyle pozytywnych fluidkow przesylacie!:-) Moze w niedziele juz stad wyjde, bardzo bym chciala, bo od tego lozka odlezyn juz chyba dostalam, tak mnie wszystko boli, no i przede wszystkim teeessskkknniiiiieee za moimi krasnalami. Ale juz wiecej za mna niz przede mna, wiec nie jest zle.
Moja mama tez uzupelniala taki album, gdzie sa opisane moje pierwsze postepy, odrysowane moje maciupke stopki i raczki itp
Super sprawa! Sciskam Was kochane mamuski i do juterka!!;-)