Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez chce wiosnę!!!Nie mogIam dzisiaj dojechać wózkiem do przychodni.ale dzisiaj u nas sypie jeszcze jeden nie ztopniał och ja chce wiosne powtarzam sie wiem :-(ale nieznosze zimy
Pewnie,ze takMoniko - a Twój S nie kwalifikuje się już pod Ryby??![]()

ale dzisiaj u nas sypie jeszcze jeden nie ztopniał och ja chce wiosne powtarzam sie wiem :-(ale nieznosze zimy

tylko leży.

no właśnie a u nas końca nie widać jak nie ma śniegu to całą zimę a jak już jest to nie wie kiedy się skończyć ma :-(och a u nas, 3 dni temu spadł śnieg - tak ze 3 cm. i wiecie co, wcale nie stopniał!!tylko leży.
a wogóle to jeszcze kilka tygodni temu narzekałam że wy macie a ja nie - śnieg. I wiecie co, już mi wystarczy.![]()
no właśnie a u nas końca nie widać jak nie ma śniegu to całą zimę a jak już jest to nie wie kiedy się skończyć ma :-(

Normalnie jest jak w górach a nie jak nad mozrem.

SzczepiIam dzieciaki szczepionka na pneumokoki-jestem Iżejsza o 600 zI.Kuzwa czy w tym kraju bedzie cos w koncu refundowanego? No szczepionka Hib jest a trzy Iata temu musiaIam kupic.

a to mój widok tam jest ulica i chodnik którego dawno nie widziałam
Zobacz załącznik 194639Zobacz załącznik 194640