reklama

Mamy majowe 2009

jestem!!!

nigdzie nie polazłam... bo kolezanka godzine przed spotkaniem złamała rękę przed swoją klatką:baffled::-(:dry:...
Więc siedzimy sobie w trójeczkę w domku - Jaga i tatuś śpi... a jak wstaną, to się jakaś imprezowa pizza szykuje, jakieś 3 filmiki i może winko - w ten jeden dzień mogę pogrzeszyć ;-):-D

Iwonko - tak mi przykro...:-(:-(:-(:-(
Zatłuklabym Twego M... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Playboy od siedmiu boleści... Obedrzyj go Kochana ze wszystkiego co sie da.... Cham jeden!!! Jak coś to możesz liczyć na nasze wsparcie. A w Wa-wie mamy pewną fajną mamuśkę, która podniesie Cię emocjonalnie z tego dołka, no i wydaje mi się, że nawet poradzi sobie z Twoim Ex....:tak::-)

reklama
Dzięki wam dziewczyny z całego serca za słowa otuchy :)
Ciesze się tylko z jednego - że mój M nie widział żadnej mojej wylanej łzy i tego że cierpie
Zawsze zaciskam zęby i udaję twardą
Zrobiłam nalot na sklepy i zmieniłam styl ubierania
zmieniłam nawet fryzurę, ale czasem sił mi brak
Byłam juz u adwokata i pozew jest w trakcie przygotowywania
Powiedziałam swojemu M że rozwód chce z orzeczeniem winy i będzie czuł mój oddech na swoich plecach do końca życia
Nigdy mu tego nie daruje, musze zacząć nowe życie i zaczne je
ale nie wiem czy komuś będę potrafiła jeszcze zaufać

Iwonka i super że poczyniłaś jakieś kroki !!! Wszystkie będziemy Cię wspierać !!! I zniszcz frajera !!!! Masz racje bądź twarda nie pokazuj mu jak Cię zranił- podziwiam nie wiem czy była bym na tyle silna. Super że się zmieniłaś ( fryzjer, zakupy) to kochają wszystkie kobietki :sorry2:

moj siefdzial w domu wiec wpadaam na sekundke, mniej wiecej czytalam, bardziej mniej niz wiecej. A ja postanowilam od nowego roku wziasc sie za siebie(cwiczenia, jutro fryzjer i oczywiscie zakupy w zlotych tarasach)musze dokonczyc projektowac ciuzki dla dzieci wiec nie mam czasu a moj m jak wejde do Was to juz slysze gadanie za uchem:wściekła/y: a po co , smieszna jeses nie zrozumie tego nigdy.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry