Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to ładnie pracujesz :-)
ostatnio oglądałam ROZMOWY W TOKU i tam był właśnie taki mały terrorysta co do piersi około 2 latka miał i jak to oglądałam to się ucieszyłam że już ie karmie![]()
:-)ach połaziliśmy dziś z mężem po centrum handlowym i tak zeszło do 19.30. szybki powrót do domu i kąpiel Młodej... teraz ja postanowiłam Was poczytać, a On coś tam z anteną robi... ale za chwilę mamy włączyć film, więc Was opuszczę... Postanowiłam ponadrabiać zaległości filmowe... Dopiero co obejrzałam - Galerianki, Idealny facet dla mojej dziewczyny, Ile waży koń trojański... A dziś w repertuarze - Miłość na wybiegu...no Marzenko jesteś co u ciebie

no to zazdroszcze seansu ja jedynie widziałam Galeriankiach połaziliśmy dziś z mężem po centrum handlowym i tak zeszło do 19.30. szybki powrót do domu i kąpiel Młodej... teraz ja postanowiłam Was poczytać, a On coś tam z anteną robi... ale za chwilę mamy włączyć film, więc Was opuszczę... Postanowiłam ponadrabiać zaległości filmowe... Dopiero co obejrzałam - Galerianki, Idealny facet dla mojej dziewczyny, Ile waży koń trojański... A dziś w repertuarze - Miłość na wybiegu...