reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry Majóweczki! :-)

Troszkę mnie tu nie było.... :-( Wróciłam do pracy i jak się okazało już na wiele spraw czasu nie starcza, w tym na BB :-( Mam nadzieję, że mi to wybaczycie! Przejrzałam kilka stron wstecz ale wszystkiego nie nadrobiłam... :-( Może to też mi wybaczycie? :-)

Aga_k_m gratuluję 3000 posta! Jak się czuje Jagodzianka?

Confi już przeszłaś na cały etat? Jak sobie radzicie? Co z Damisiem? Widziałam filmik - boski jest ten Twój gaduła :-)

Iwona oj, byłam dokładnie w takiej samej sytuacji!! Dokładnie, normalnie jakbym o sobie czytała! Tylko, że ja wylądowałam sama z dzieckiem w Poznaniu, a tak to się wszystko zgadza.... Wytrwałości życzę! Aha, wniosek o alimenty składa się w miejscu zamieszkania na pewno, a o rozwód to już nie wiem...

Tikanis a powiedz mi co robisz gdy Kuba się budzi? Tzn jak go usypiasz? Pomyślałam, że może Kubulek nie umie sam zasypiać i dlatego jak się w nocy obudzi to płacze

malinka kochana wredoto Ty moja! Dziękuję pięknie, że pamiętałaś o mnie i o moim powroci do pracy!! Buziaki!!! :-)

Marzenka ale fajnie masz w tej bibliotece, poczytać możesz :-) A jak zawracają Ci głowę to przepędź, a co :-)

monika jak Tomuś po upadku? Mam nadzieję, że nie ma już śladu! :-)

Barmanko witaj!!!! Czekam na opowieści jak było na chrzcinach i w ogóle! Mam nadzieję, że teraz już na długo z nami zostaniesz!!

m@dzia super, że w Zusie załatwione!

kasia a jak tam Twoja dieta? :-)

m&m's no, też się cieszę, że niedługo Wasz ślub, tylko ciągle nie mogę się zdecydować w co się ubrać :-) A jak Majeczka? Ciągle daje Ci popalić?

*Aga* oj widzę, że Twój mąż ma podobne zdanie na temat kleru do mojego :-) A co do koszulek: też tak kiedyś miałam :-) Behemoth mnie się najbardziej podobał, choć chyba najdłużej biegałam w Kacie Metal and Hell :-)

moniqsan wracaj szybko z tego Radomia :-)

Roxy fajnie masz z tą mamą, możesz sobie wyjść i się odprężyć! My tu całkiem sami :-(

A co u nas.... Gaba przyzwyczja się do mojej nieobecności. Karmię ją z cycusia przed wyjściem do pracy, w międzyczasie niania podaje jej słoiczki. Muszę się pochwalić, że Mała pochłania ogromne ilości (jak na nią oczywiście) Zjada za jednym razem 130-180 owoców lub zupki, a kaszki to nawet 250 przed snem! No i śpi całą noc bez cycusia, budzi się raz czy dwa na pogłaskanie i zasypia! Normalnie odżyłam :-)
W pracy pomału się odnajduję, w pierwszy dzień czułam się jak świeżynka z ulicy, normalnie nic nie mogłam sobie przypomnieć ale już lepiej. Zespół mi się podzielił, widzę kilka poważnych konfliktów, będę musiała nad tym popracować. Andrzej nie chce być odbierany z przedszkola przez nianię więc siedzi w nim do 16 ale widać mu to nie przeszkadza :-)
Moja angina buszuje na całego, po konsultacji z laryngologiem dowiedziałam się, że muszę pilnie wyciąć migdały.... Eh :-(
Mam plan posiedzieć dziś z klubem AA wieczorkiem, będzie ktoś? :-)
Bosz, jak ja za Wami tęskniłam!!! :-):-):-)

reklama
:zawstydzona/y:aha, ja gapa....

100 lat dla Nadusi!!!!!! Ciocia mamstud całuje i przesyła buziachy!!!

Dla wszystkich ośmiomiesięczniaków także sto lat, przepraszam, że dopiero teraz.....

PAULA7 kurcze ale Wam sie przydarzylo z ta woda... rzeczywiscie slyszalam ze od mrozu ludziom rury pekaja i nie daja rady wszystkim naprawic. Ale powinnas zglosic ze masz male dziecko w domu i powinni do Ciebie przyjechac wczesniej. Ja tak zrobilam jak nam ogrzewanie padlo-byli jeszcze tego samego wieczoru.

MAMSTUD bravo dla Gaby za piekne jedzenie posilkow. no i ciesze sie ze odnalazlas sie w pracy.

ROXY DUZO USMIECHU I RADOSCI DLA NADUSI NA KAZDY KOLEJNY DZIEN. BUZIAKI ODE MNIE I OD DIANKI :-**

kornasia doczytałam o Twoim postanowieniu, mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i będziesz z nami częściej :-) Karmisz jeszcze cycusiem?

martalis niestety nie pomogę w sprawie smoczka bo my żadnych nie używamy

malinka też mam telefon w mix - plusie, ostatnio właśnie wymieniałam bo skończył mi się kontrakt i wybrałam Sony Ericsson C902 i jestem bardzo zadowolona bo po prostu lubię te telefony :-)

Witam!!!
ciiiiii... ja też.... ale żeby nie usłyszała....
bo to pewnie dlatego że nasze dzieci z 7maja są :tak:
Kuzwa.. a mi właśnie zalało kuchnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zmywałam i chyba cos z kolankiem bo wszystko wyleciało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i na dodatek jestem sama....rozłozyłam reczniki,przyjdzie P niech sprząta...w d.... to mam:wściekła/y:
łłłłłooooo matko- co to się stało, wybacz ale trochę mnie rozbawiła ostatnia linijka :-D:-D:-D:-D:-D
zgadzam sie z malinka :tak::tak::tak: tez uwielbiam czytac Twoje rady. zawsze sa dobrane do danej sytuacji i osoby...

MALINKA jak juz pisalam bede w Polsce w lutym moze sie spotkamy? W Toruniu bede co prawda krotko, bo bede sie relaksowac u rodzicow na wsi :tak::-) ale gdybys chciala moglybysmy sie wybrac np do mojej ulubionej kawiarni LENKIEWICZ... (PYSZNE MAJA TAM CIASTA mniam mniam...:zawstydzona/y:) co myslisz :confused:
Kornasiu oczywiście że chętnie się z Tobą spotkam. Mam szkole w połowie i w ostatni weekend lutego a tak to raczej jestem do dyspozycji :tak:
My wczoraj przezylismy kolede...chociaz "czarny kleszcz" :sorry2:jak mawia moj M. probował go nawracac...miałam tego dosyc w koncu moj M powiedział "gdyby nie Ja ksiadz nie miałby co robic"....
ehhhh......
Zosia tez kiepsko spi tzn dzis od 4 do 5 było czworakowanie po mnie i po łózku oraz zabawa:baffled:
chyba jednak zaczne sprzatac.....
Jej nas też czeka kolęda, i mogę się założyć że dostaniemy wykład na temat braku ślubu kościelnego, bo przecież kościół nie uznaje cywilnego- bzdura jak cholera !!!

Dzień dobry Majóweczki! :-)
malinka kochana wredoto Ty moja! Dziękuję pięknie, że pamiętałaś o mnie i o moim powroci do pracy!! Buziaki!!! :-)
:***** pisz zawsze nawet jak nie nadrobisz, wiem jaki to ból wrócić do pracy- dawaj chociaż znać że wszystko git:-p
malinka też mam telefon w mix - plusie, ostatnio właśnie wymieniałam bo skończył mi się kontrakt i wybrałam Sony Ericsson C902 i jestem bardzo zadowolona bo po prostu lubię te telefony :-)
No właśnie mąż ma ericssona i mnie namawia bo mówi że to fajne telefony, a ja cały czas się zdecydować nie mogę :zawstydzona/y::sorry2:

ROXY DLA CIEBIE I NADUSI BUZIAKI NA 8 MIESIĘCY

Iwona jeszcze raz napiszę że silna z ciebie kobieta nie jedna by się po prostu załamała a ty świetnie sobie z tym radzisz pozdrawiam i życzę dużo siły.
monika jak Tomcio?
Barmanko witam czekam na relacje z urlopu;-)
Roxy tobie to nie za dobrze z tą opieką nad młodą , żartuje oczywiście i zazdroszczę a ty korzystaj kobieto jak dziecie ma taką kochaną babcie :tak:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NADUSI
mamstud świetnie że mała tak szybko odzwyczaiła się od nocnego wstawania jeszcze raz gratuluję wytrwałości :tak:a moja dieta ciągnę ją dalej MŻ i brak kolacji niedługo się zważę to zobaczę czy przyniosła efekty

Moje dziecko jest grzeczne, ale te nocne pobudki ,mam już dosyć nocnego karmienia :-(jak zje o 19 to zawsze o 23 pobudka , a wczoraj postanowiłam to przeczekać, próbowałam dać pić ale na siłe odpychał butle bo chciał mleka ja nie dałam i darł się godzinę:baffled: ale wkońcu usną potem była pobudka o 1 i dałam butle potem o 3 i też dałam i spał do 8 jak ja mam go odłuczyć tego wstawania, kurcze jak by był smoczek to by było prościej :sorry2:

:-p My dziś jedziemy do moich rodziców na kluseczki bo mąż w szkole, tylko że troszkę nas zasypało i będzie ciekawa przeprawa przez miasto :shocked2: ale wolę to niż siedzieć w domciu, no i oczywiście klusek nie odpuszczę:evil::evil::evil:
nas też troszke zasypało delikatnie mówiąc :baffled: i strach się z domu ruszać co by tak w zaspe nie wpaść i będę siedziec w domu a mieliśmy do teściowej na obiad jechać :-(a kluseczek zazdroszczę :tak: smacznego

reklama
Jestem.
Maja się dziś źle czuła w nocy i w sumie efekt taki że zasnęłyśmy dopiero o 4!!!! a ja jeszcze popsztykalam się z M.
Boże. Ale będę wieczorem z zielonym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry