Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szalona Ty, tylko pamiętaj o marchewce dla bałwana. i na noc ulep mu może panią bałwankową, bo bedzie się biedak nudzil. ;-);-);-)
![]()

he heh e he no właśnie w zimie będę tak pisaćno to teraz nie mówcie IDĘ zapalic tylko IDĘ ulepić bałwana będzie ładniej![]()

ta miotła uratowała mi życie bo by mnie też zasypało a tak na bieżąco się odśnieżałam ;-);-);-);-)ja też miotłę na balkonie zostawiłam :-):-)
łłłłłooooo matko śpij Kochana i nabieraj sił na nadrabianiecześć majóweczki wpadłam sie tylko przywitać po 12 godzinach pracy. Nie posiedzę dziś znów bo jutro z kolei na 10 godzin do roboty....
musze trochę pospać...
zamelduje się w poniedziałek bo mam wolne...
życzonka dla wszystkich dzieciaczków które obchodzą swoje kolejne miesięcznice...
do poniedziałku babeczki :*

mam nadzieję, że wpadniesz w poniedziałek! A jak Damian znosi tak długą nieobecność mamy?cześć majóweczki wpadłam sie tylko przywitać po 12 godzinach pracy. Nie posiedzę dziś znów bo jutro z kolei na 10 godzin do roboty....
musze trochę pospać...
zamelduje się w poniedziałek bo mam wolne...
życzonka dla wszystkich dzieciaczków które obchodzą swoje kolejne miesięcznice...
do poniedziałku babeczki :*

..popralam wiekszosc piatkowych zakupkow i teraz to trzeba poprasowac plus pieluszki itp....

ja idę sobie tosta zrobić bo przy tej ilości alku to kac gigant murowany 

a co proponujesz ja zawsze :-)nie śpię, nie śpię!!! A Wy co robicie? Dlaczego nie plotkujemy o czymś pikantnym? :-)