M
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co za pech,biedna ta Twoja córeczka ale yeraz to już będzie tylko lepiej

jeszcze troszke i pełne uzębienie Iza bedzie miała
;-):-)

wogóle do 12 to była taka marudna że
.....no i w efekcie jak zasnęła to spała 3 godziny

a potem się zaczęło....pluła,kaszlała i koniec:-
:-(więc tak - testy wykazały że Marcel jest uczulony na białko jajka (w skali od 1 do 6 ma "1") i minimalnie na orzech laskowy - poniżej "1".Napisz barmanka co te testy wykazaly jestem b.ciekawa

tak kupiłam, właśnie taki z TriumphBarmanko zapomniałam napisać, że fajnie, że już do nas wróciłaś!!! A kupiłaś to body w końcu???

:-
Marcelitko straszy bezzębną szczęką a u was już tyle jest że ho ho :-)Biedna Iza:-Witajcie, ja tak tylko szybko, raczej z Wami nie popiszę, bo Iza wczoraj miała 37,9 do 38,3 gorączki, w nocy dobiło do 40 st, dziś byłyśmy u lekarza, Iza ma anginę. Dostała antybiotyk, osłonowe i na gorączke czopki. Dziś co prawda mam męża do pomocy, ale ja na rzęsach chodzę po tej nocy. W piątek do kontroli, czyli szczepienia znow się odciągnie w czasie o kolejne 6 tyg.
z radosnych wieści, znów mam zębowy suwaczek do aktualizacji, Iza ma 9 ząbek
dla wszystkich łobuziakow, które skończyły 8 miesiąc
![]()

Nie zazdroszczę.Faktycznie przyczyną problemów gastrycznych może być zmiana wody.Gdybyu Marcelka biegunki nie mineły to przejdź sie do lekarza bo w Polsce znowu mamy sezon biegunki rotawirusowej i grypy żołądkahejka :-):-)
a ja od wczoraj walczę z rozwolnieniem....u siebienormalnie woda ze mnie leci
cały dzień na kibelku spędziłam... o 3 w nocy mnie tak pogoniło że myślałam że na kibelek nie zdążę
zjadłam 4 węgielki, jakoś usnęłam, ale od rano to samo
teraz na przymus wcinam czekoladę, zaraz się porzygam tak mnie mdli:-(
Marcelitko też za często robi kupki :-( czyżby zmiana wody dała nam się tak bardzo we znaki????:--(
a teraz lece was poczytać....

.Na szczęście okazało się,że nie mamy limitu na jedzenie dla Filipa od razu się uspokoiłam,W razie czego dziecię mi z głodu nie padnie

DziękujęMmatysia - życzę udanych wakacji! Ale Ci zazdroszczę;-);-);-)!!! Na ile jedziecie? Do Sharm?
No i przywieź nam jakieś suweniry![]()

Buuuu.... Szkoda, że się nie zgadałyśmy.... Ale może jak wrócisz to Cię do mnie przywiezie ??? Bo ja na Tychach to kompletnie się nie znam... A jadąc od Mikołowa na centrum Katowic Fiata masz po lewej stronie i zaraz na skrzyżowaniu tym dużym trzeba by w lewo (tam nie można w lewo, trzeba objechać), pod przejazdem kolejowym i jakieś 500m (może km) i w prawo. Osiedla się nazywa ZADOLE...Dziękuję
Jedziemy na tydzień do Sharm.
Byłam dzisiaj w firmie M i siedząc 2,5 godz zastanawiałam się gdzie dokładnie mieszkasz;-)
i dużo zdrówka dla Izuni przyda się