Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
??
:-):-):-)

- i powoli łącze się w bólu i radości;-)
)Dziękuje Kasiu:-).Suweniry...hmmmmm,jak bedziecie grzeczne to pomyślęDobry wieczór kochane ;-)
tsarina woow gratuluję kolejnego zębola Iza wymiatai dużo zdrówka dla Izuni przyda się
Barmanko mam nadzieję że twoje dolegliwości już mineły na dobre a z tymi testami Marcelka faktycznie jakieś cuda wyszły
Mamamatysia szczęśliwej podróży i wracajcie cali i zdrowi a i na te suweniry też się podpisuję![]()

Już pisałam wszystkie bym was zabrała(no może prawie wszystkieMamamatysia -zabierz mnie z sobą!!! ładnie proszeeeeeee![]()

).
.M się nabija,ze ja od 3 rano będę na bani bo zazwyczaj bez małego rauszu do maszyn łatających nie wsiadam
.będę grzeczna obiecujęDziękuje Kasiu:-).Suweniry...hmmmmm,jak bedziecie grzeczne to pomyślę
Już pisałam wszystkie bym was zabrała(no może prawie wszystkie).
Dziewczynki trzymajcie kciuki za nasz jutrzejszy lot.Nie ukrywam umieram ze strachu.M się nabija,ze ja od 3 rano będę na bani bo zazwyczaj bez małego rauszu do maszyn łatających nie wsiadam
.

a małe co nie co dlaczego nie 
Marzenko co Ty na to???
Pobiłam swój rekord w przetrzymaniu małej i padła przy butelce
;-)
sama jestem zaskoczona,zawsze ładnie jadła a teraz
może na kolejne zęby,nie mam pojęcia:-( Wogóle ostatnio jest bardzo absorbująca....ja nawet obiadów nie mam kiedy zrobić,robimy coś jak P wraca z pracy.

tak bo wodę miałam swojąTo się wysilił...nie ma coPoświęcił Was przynajmniej
![]()