Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak bo wodę miałam swoją![]()
U nas też treba mieć swoją...ale chyba wszedzie
Moja mama zawsze z kranu lała....byliśmy święceni kranówką

Nieee przecież P jak patologia leciRoxy a reszta śpi albo na placu boju dziewczynki jak tam???

a no fakt M zajoł mi TVNieee przecież P jak patologia leci![]()

tak się zaczęłam chichrać że aż mały przerwał zabawę i popatrzył na mnie jak na wariatkęDziewczynki trzymajcie kciuki za nasz jutrzejszy lot.Nie ukrywam umieram ze strachu.M się nabija,ze ja od 3 rano będę na bani bo zazwyczaj bez małego rauszu do maszyn łatających nie wsiadam
.

dobrze że siedziałam blisko kibelka, i w tajemnicy ci powiem że nie fajnie się rzyga w samolocie 

siedzi sobie grzecznie na kocyku i się bawi cały dzień
:-) zerkam tylko na niego bo na pupce przysuwa się do przodu (śmiesznie to wygląda
) no i jak upadnie na brzuszek to przekręca się na plecki - ale już potem nie chce się jeszcze sam do siadu podnieść 
Dzięki za infotak się zaczęłam chichrać że aż mały przerwał zabawę i popatrzył na mnie jak na wariatkę
a osobiście nie polecam dużej ilości alkoholu przed lotem ;-) przetestowanedobrze że siedziałam blisko kibelka, i w tajemnicy ci powiem że nie fajnie się rzyga w samolocie

.
najwyżej rano będę miała kaca i nie biedę myślała o locie tylko o bólu głowy
P jak Patoogia się kończyła WRACAĆ BABOLE!!!

O której godzinie? Sto pytań do

Z Katowic wylot o 7.05 wylot na lotnisku zbiórka o 5 a wyjazd z domu 3.30
A skąd lecicie ..z Katowic czy z KrakowaO której godzinie? Sto pytań do
![]()
odeśpię w samolocie-kolega kac pomoże;-)

ł... U nas będzie w sobotę...