Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzenko...no ja jakiegos chopla dostalam i jak wczoraj musialam zalozyc dziewczynom nie prasowane bodziaki to mna trzaslo...no nie moge...
Choc bym padala to prasowanko musi byc zrobione....![]()
Boże Jolu,
nie mam już co powiedzieć żeby cię pocieszyć.
Wyobrażam sobie jak musi być ci ciężko i źle. jak rozmaiwałam z tobą ostatnio przez telefon to twoje słowa mówiły jedno a głos drugie. Słow mówiły: jakoś idę do przodu a po głosie czuć było twoje wycięczenie.
Zgadzam sie z Marzenką, weź zostaw to prasowanie!!!! Co ty w szpitalu chcesz wylądować??!!! i co powiesz lekarzom, że nie możesz leżeć, bo prasowanie czeka!!!!!!
Proszę cię weź to zostaw.
...

Marzenko...no ja jakiegos chopla dostalam i jak wczoraj musialam zalozyc dziewczynom nie prasowane bodziaki to mna trzaslo...no nie moge...

... to jakiś nałóg z tym prasowniem...Marzenko...no ja jakiegos chopla dostalam i jak wczoraj musialam zalozyc dziewczynom nie prasowane bodziaki to mna trzaslo...no nie moge...

będę cię gonić jeszcze bardziej 
Martus..oj kochana jestes...tak sie o mnie troszczysz.......
Wogole to zaplanowalam sobie ze jutro wieczorkiem do Ciebie zadzwonie i sobie pogawedzimy.....masz taki mlody wesoly glos....
Oczywiscie jak zechcesz..daj mi znac kiedy bys mogla...
Co do prasowania Przemek powiedzial ze poprasuje te latwiejsze rzeczy typu pieluszki i reczniki...a ja reszte wiec szybko pojdzie....
a tak wogole to moj P tez juz mnie pedzi zebym poszla i polezala...a ja ...ogladam domy...![]()

, przynajmniej można leżeć.

Jolu przestań sama , po co my tu jesteśmy aby cię wesprzeć choć słowem wiem że to może nie wiele ale trzymaj się jestem myślami z tobą a i żadnego prasowania odpocznij

Boże Jolu, potraktuj to jak nałóg - jak palenie. Też trzęsie jak odstawisz, - ale wiesz że to dla twojego własnego dobra!!!!!

...ale ja to mam odkad dziewczyny sie urodzily...do tego czasu nie prasowalam..tylko to co potrzeba..a teraz prasuje wszystko.....
..no nie prasuje tylko sciereczek do kurzy..:-):-):-)