reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamamatysia - spokojnych wakacji, wrażeń najlepszych, wypoczynku i powrotu bezproblemowego. A później relacji zdania:-p.
malinka - dziękuję, że cenisz moje zddanie, samo życie, trochę w kość dostałam ale i spotkałam dobrych ludzi i na nogi stanęłam wiec staram się pzrekazać to co sama otrzymałam bezinteresowanie:-).
kornasia - Gosię zasypiania nauczył mój M, trawało to tydzień. Jako, ze wieczorem byłam w pracy i wracałam jak Gosia już spała, za to Gaba zdawał mi relacje, ze Gosia dała tacie popalić i nie chciała spać tylko darła się. teraz za to wygląda to tak: o 19 kąpiel, potem butla mleka, buziak od wszystkich, do łóżeczka, papa i wychodzimy z pokoju, i tak zasypia sama (zostawiamy włączoną lampkę).

tsarina - przepis super! nazwa też:tak:.
aga km - jak zdrówko Twoje i Jagodzi?
kasia - moja budzi się w nocy 2 razy na karmienie, wypije 120ml mleka, odkładam do łóżeczka, gaszę światło i włażę pod kołdrę i szybko zasypiamy obie:-). Przytaknę malince i marzene że moja też anioł (bo śpi w nocy ładnie).
Roxy - ja bujałam starszą i długo potem z tym walczyłam. Najpierw odstawiłam smoka a potem odstawiłąm bujanie. Oczywiście nie obyło się bez ryku!!!! Ryku jakbym włąsne dziecko obdzierała ze skóry, tyle że Gaba miałam wtedy 2 latka!!!

i jestem jeszcze ja...:sorry2:
właśnie podałam swojemu Dziecku pierwszy raz trochę mleka bebiko :zawstydzona/y: czuję się już lepiej ale strasznie to przeżywałam....:no: wiem, że to głupie, ale są we mnie takie zbuntowane uczucia do tego...mam wrażenie, że źle robię :baffled: A po prostu głupot mi natłukli do łepetyny i teraz mam:zawstydzona/y:
ale już uciekam spać...może Tymek pośpi chociaż godzinkę dłużej :sorry2:

Fajny temacik zapodałyście, ale to na inny raz...:-p
m&m's miło Cię widzieć :-) dziś mój powrót...(tylko nie wiem jak wytrwam ;-))
dobrej nocy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry