LeceeeeeeMonia, Roxy zbiórka na dymka ??? Kasia pilnuj światła ;-);-);-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
LeceeeeeeMonia, Roxy zbiórka na dymka ??? Kasia pilnuj światła ;-);-);-)

u nas tak samo a te causki z otwartą buźkąMoja dzisiaj dała mi bardzo obślinionego całusa, mówie do niej moja Nadusia a ta by mi omało nosa nie połknęła i sie tuli:-)Słodziak mały
![]()
a i zębole ostreWłaśnie...martwimy sięMarzenko tsarina no jak tam dzieciaczki odezwijcie się wreście

:-Bosze,jakos nie mam weny. Musze zrobić sobie parę dni woInego od BB to moze wróci.
Dokładnie...tylko moja ma jednego i jeszcze tak nie czucu nas tak samo a te causki z otwartą buźkąa i zębole ostre
:-)Gratuluje kiełkawitajcie kobitki...
u nas juz jest 3 zabek dzis wyskoczyl...superrrr...i ufff...
no i ciag dalszy remonciku... mam juz szafeczki i sofe.... czerwone.... kilka dodatkow ale brak foteli i drzewka... wiec czekajcie az to dojdzie to wtedy wstawie fotki...hihihii
no i obraz sie robi na zamowienie wiec bez tych detali nie fotografuje...hihihii
wiec nie nadrobie was... mam jeszcze troszke sprzatania... a wczoraj bylam na chwilke na pogaduszkach zamknietego ale malina wstala i ucieklam... buziak mamuski....
moze jeszcze wieczorkiem wkocze was poczytac...
no i sorki ze tylko o sobie...![]()
Ale będziesz miała czerwono....wklejaj szybko foteczki jak skończycie remoncik;-)to może się napij z nami a wena sama przyjdzie ;-);-);-)Bosze,jakos nie mam weny. Musze zrobić sobie parę dni woInego od BB to moze wróci.

Nie no co TyBosze,jakos nie mam weny. Musze zrobić sobie parę dni woInego od BB to moze wróci.

Nie odchodz:-