Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i chcialam sie pochwalic, ze my tez nadal jemy tylko cyca. Byl moment z mlekiem modyf., ale odstawilismy z uwagi na podejrzenia o powodowanie kaszlu. No i mysle, ze Jula ma juz dobre 9,5kg. Ogolnie "wisi" mi co inni na to. Ja znam swoje dziecko, wiem co je, wiem, ze je normalnie i jestem zadowolona z kazdego grama. Polecam i Tobie podobne podejscie.
Lekarz wysyla nas do pulmunologa kiedy RTG klatki piersiowej jest OK, a lekcewazy moje obawy co ulewania. Trzeba GO zamienic na inny model
echhhh ty głupoluBarmanko myślałam o Tobie jak byłaś w Polsce, ale nie odzywałaś się to pomyślałam, że nie masz ochoty na spotkanie.

ja po prostu nie wiedziałam gdzie mam ręce włożyć
ciągle rozchwytywani byliśmy (tak po prawdzie to z mężem nie mieliśmy ani jednego wspólnego wieczoru tylko dla siebie - ma na myśli jakieś kino czy restauracje....
)...
świetny pomysł!
ochh widzę że kangurzątko nic się zmieniło?
szkoda... zrób coś z tą przylepką i wracaj do nas - bo bardzo nam tu wszystkim Ciebie brakuje 
nie wiem, może ubierz mała na sanki, do sanek przyczep swojego psiaka i niech razem latają po podwórku - a mama myk na forum 

więc nie masz się czym martwić...
:-):-)
Niezła jest.

Apropo sanek. Wczoraj bylysmy. Bylo calkiem ok, ale na koniec bylo "pierdut" i juz nie chciala aparatka z moich rak zejsc. Dzis chyba pojde z wozkiem o ile nie ma takiego mrozu, jak u moniqsan. Ciagle obiecuje sobie, ze kupie termometr jakis za okno.słonko, miło cię widzieć, znaczy czytaćochh widzę że kangurzątko nic się zmieniło?
szkoda... zrób coś z tą przylepką i wracaj do nas - bo bardzo nam tu wszystkim Ciebie brakuje
nie wiem, może ubierz mała na sanki, do sanek przyczep swojego psiaka i niech razem latają po podwórku - a mama myk na forum
nie no seriooo mówię, wracaj do nas!!
a jak tam w pracy? dajesz rade podzielić obowiązki dom-praca-Julka?
mówisz że córcia waż 9,5kg? :-):-) hihi sporo, ale jak czytałaś wczorajsze wypowiedzi na wątku wagowym, Lilijka jest drobniutka a też jest tylko na mamusinym cycusiu - czyli podobna sytuacja jak wasza... nie ma reguływięc nie masz się czym martwić...
Jeszcze nie wychodzilam, ale patrzac na te sloneczko, wydaje sie, ze nie moze byc bardzo zimno.