Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jezzzzzuuu co za p........ nie daj się kobieto,bądz silnaChciał i naciskał żeby był za porozumieniem ponieważ cyt."ten wyrok będzcie ciążył na mnie do końca życia, a Ty będziesz miała jako pokrzywdzona za dużo praw" a dokładnie chodzi mu o kase że będzie musiał mi płacić
W środku wszystko we mnie wrze i chce mi sie wyć
ale to tylko wew. wycie którego mu nigdy nie pokaże
Jeszcze kuzwa na koniec chce cię wycyckać 

Trzymam kciukasy mocno za Ciebie i za pozytywne rozpatrzenie sprawy dla Ciebie
Mnniiaammmmm...podziel się nie???Ale jestem dumna z siebie zobaczcie co dzisiaj zrobiłam :-)normalnie aż sama sobie nie wierzę, ale to wszystko przez was i ciebie tsarina przede wszystkim
Zobacz załącznik 196639

;-) Oby wymioty się już nie powtórzyły:-)
dla syna koleżanki,cóż za paskudztwo
wybieramy się do nich w sobote to trzeba było coś kupic;-) Powiem wam że zauważyłam dzisiaj zalety mojego wózka....chodniki zaśnieżone ale wielkie koła sobie poradziły
:-)Moje dziecko ma tylko taki TRYBKasiu widzę że twój dzieć właczył "grzeczny tryb". Bo tak na forum jesteś.:-):-)
a mi się dzisiaj nudzi jak cholera
wszystko porobione dzieci się bawią M jak zwykle w pracy to siedzę na necie