reklama

Mamy majowe 2009

cholera :wściekła/y::wściekła/y: napisałam się posta, nie zerknęłam że nie jestem zalogowana i system nie zapamiętał posta i go nie dodał :wściekła/y::wściekła/y: w du..szy to mam - drugi raz się powtarzać nie będę!!
osszzzz jak to mnie drażni to samoczynne wylogowywanie się :baffled::cool2:

reklama
Helooo... dzidzia ululana,wieczorek rozpoczęty,ja dzisiaj procentowo tzn z redsikiem.....czy ktoś się dołaczy:confused:;-)

Tsarina....no niezły numer z tym listonoszem:-D ładnie go sobie mąż wytresował,gratuluje:-D

Ela...no wydaje mi się że raczej nie,ja tam testowi bym zawierzyła:tak: Chociaż nic nie jest pewne,bo np mogłaś go zrobić za wcześnie:sorry2: powtórz test za pare dni i wszystko będzie jasne:tak:

reklama
tsarina, nie dziiwe się że cię wkur.... bieże!! ochrzań!!!!

wrzuć przepis na łososia i fasolową. Może wkońcu i mnie do kuchni zniesie. :dry:

a teraz autoreklama, przepis na łososia jest tu a na fasolową hm... chyba się lekko wstydze przyznać...
kupujesz fasolową z Winiary, ok.30dag wędzonego boczku podsmażasz z cebulką, zalewasz dwiema i pół szklanki wody, dodajesz kilka ziarenek pieprzu czarnego, nieco kminku i pokrojone w kostkę 5 ziemniaków, gotujesz aż się ziemniaki zagotują i dodajesz zupę z torebki, mieszasz, gotujesz ok.10 min i gotowe!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry