Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przemyśl dobrze czy ucieczka właśnie teraz jest dobrym pomysłem...rozważ wszystkie za i przeciw na spokojnie..wierzę że podejmiesz właściwą decyzję..ściskam Cię kochana i uważajcie na siebie..

Madziu 84, ciesze się że się odezwałaś, ściągłam Cię myślami. Od kilku dni myślę o Tobie.i martwiłam sie. Wiem że ból nigdy nie minie ale jest nadzieja i trzeba nią żyć. tak jak zawsze mówią czas leczy rany i wiem że w serduszku zawsze będzie Twój mały aniołek. Ale jeszcze tyle przed Tobą i los czasami obdarowywuje nas niespodziankami, miłymi takimy na które czekamy i niekiedy tracimy wiare że jeszcze się wydażą, spełnią. A jednak niekiedy tak jest Madziu. Życzę Ci całym serduszkiem wiary w lepsze jutro i że los się odmieni na lepszy. Myślami zawsze jestem z Tobą.

Ależ jesteśmy szczęśliwi...wiedziałam, że moja cierpliwość zostanie nagrodzona....
pycha!! A ciasto na jutro bo jutro żeni się brat mojego M. :-) o ślubie powiedzieli nam w środę, a ślub jutro. Po prostu szaleństwo....i nikt w rodzinach nic nie wie...tylko my...hihihi...trochę jak nastolatki w tajemnicy...a mają po skończone 40 lat :-) Ale jesteśmy bardzo szczęśliwi i oni ze sobą o wielu lat również i tak sobie nie planowali, nie planowali i bum
w ciągu tygodnia wszystko załatwili.
Wspaniale....

mój kochany okruszku....buziole z okazji urodzin dla Twojego męża!!!! no i dla Ciebie i dzidziusia oczywiscie też..pozdrawiam Cię serdecznie
ściskam mocno!!!
...i chyba nie nadrobię...
jusmarwoj princesstopic maja33 ania1812 bazyli24 katarzynak83 dziękuję za ciepłe słowa..mam nadzieję że nikogo nie pominęłam ale naprawde ciężko nadrobić zaległości... życzę miłej nocki.
.
to najspanialsza rzecz czuc ruchy naszych malenstw

Wszystko bedzie dobrze, to super ze tesciowa odzyskala przytomnosc i wszystko idzie w dobrym kierunku
bedzie dobrze
tak trzymac, a jezeli chodzi o te kilogramy w czasie ciazy ja sie nie przejmuje ile wzielam czy wezme (generalnie nie jest to wazne) ale nie chce obciazac kregoslupa:-(za bardzo, mam duzo znajomych co pozniej po ciazy maja problemy z kregoslupem
Wszystko co najlepsze dla naszych malenstw generalnie
Generalnie rozmawia z brzuszkiem i go glaszcze non stop, ciesze sie ze przezywa wszystko ze mna
Czasami faceci sa niezbedni hehehe
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn!