reklama

Mamy majowe 2009

reklama
agus- a mi przeslesz??? ja tez chce:(

a my po lekarzu.. maly wazy 10 500kg a mierzy 79cm,, ciemiaczko ma peawe zarosniete tak ma na opuszek palca a powinien miec troszke wieksze,, i tym sie troszke zmartwilam.. bo najwczesniej ciemaiczko powinno zarastac od ok 10 mc... ale kuba ma obwdo glowy w nromie 45,5 obwod klatk 48cm .. ale musimy kontrolowac obwod glowki.. oby wszytsko bylo i rozwijalo i roslo ok juz sie martwie,,, z chrypka to byc moze to suche powietrze zaczyna sam juz siadac,,, raczkuje juz od ok 3 tygodni:) mi acc ciagle , mama i tata baba,,, jest maly smieszek zniego..

agus- a mi przeslesz??? ja tez chce:(

a my po lekarzu.. maly wazy 10 500kg a mierzy 79cm,, ciemiaczko ma peawe zarosniete tak ma na opuszek palca a powinien miec troszke wieksze,, i tym sie troszke zmartwilam.. bo najwczesniej ciemaiczko powinno zarastac od ok 10 mc... ale kuba ma obwdo glowy w nromie 45,5 obwod klatk 48cm .. ale musimy kontrolowac obwod glowki.. oby wszytsko bylo i rozwijalo i roslo ok juz sie martwie,,, z chrypka to byc moze to suche powietrze zaczyna sam juz siadac,,, raczkuje juz od ok 3 tygodni:) mi acc ciagle , mama i tata baba,,, jest maly smieszek zniego..

Nie martw się .Poczytaj posty z wczoraj aIbo przedwczoraj(chyba) tam Roxy pisaIa na temat ciemiączka.:tak:

przepraszam, ale widziałyście to.......najwyższy i najniższy człowiek na świecie.

niesamowite!!!!!!!!

Najmniejszy_najwiekszy_3818448.jpg

http://fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/najnizszy-i-najwyzszy/zdjecie/duze,1189186,1,271

M&Ms co do kremu pod oczy to ja używam, ale taki dotleniający skórę, żeby cieni nie było i podków, bo ja zawsze miałam podkowy(taka juz moja uroda).O przeciw zmarszczkowym jeszcze nie myślałam.
Jesteś rocznik 1983? cz 1982?

Nina, witaj w klubie ja też mam takie sińce że normalnie szok!!! boże jak ja ich nieznoszę. teraz ta kosmetyczka poleciła mi taki nowy krem, więc będę próbować, ciekawe czy pomoże. :confused::confused:

a co do rocznika, to ja jestem 83, końcówka roku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry