reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie dziewczyny w ten mrozny wieczor:tak:
Mnie juz tak 3dzien glowa boli ze szok
:wściekła/y:
Najlepsze zyczenia dla naszego malego modela Marcelka:-):-):-)

moniq no niezle z tym tv w lazience phi...:-D

okruszku wzruszylam sie ta piosenka "jestem mama" ja poswiecilam sie prawie w stu procentach czworce swoich dzieci ale na dzien dzisiejszy jestem mega zmeczona mam nadzieje ze z przyjsciem wiosny to sie zmieni:tak:

tikanis duzy ten twoj synek brawo:tak:

iwona ja bym sie troche cykala z pojsciem na randke:tak:

reklama
Dziewczynki tylko z tą książką to pamiętajcie, że zbyt dosłowne potraktowanie treści może zniechęcić. :sorry2: Ja wybrałam tam kilka rzeczy dla siebie i jestem z tego bardzo zadowolona.:tak:

okruszku, florencja dziękuje za życzenia
pioseneczki śliczne, zwłaszcza kołysanka piękna...

jola, ja tą książkę "Język niemowląt" mam w pdf, jeśli byś chciała to mogę ją podesłać :tak:
zresztą mam jeszcze też inne tytuły, ale już wam kiedyś się prezentowałam z tymi książkami, paru mamusiom rozesłałam...

tikanis, co do ciemiączka to chyba też roxy miała niezbyt fajną sytuację (lekarz ją nastraszył...), może skonsultuj się z innym lekarzem, bo oni to też różnie mówią :baffled:

aga, link rewelka :-D

a ja dziewczyny wysiadam :-(:-(:-( mam problem ze spaniem, nie mogę zasnąć długo w nocy, zasypiam grubo po 2 :baffled: a potem rano bym spała i spała, dziś mąż dał mi odespać do 12.20 (o 7 wstałam razem z dzieckiem i bawił się przez 1,5godz i potem razem poszliśmy spać).... tyle tylko że teraz mam w cholere roboty!! nie wiem co pierwsze robić, a taki syf w domu że szkoda słów :-(
dziś mam postanowienie że przez 11 chcę być w łóżku, i nałykam się jakiś piguł na spanie :cool2: bo taki tryb życia jak do tej pory odpada przy dziecku :baffled: dobrze że na weekend nikt z wizytą się nie zapowiedział :dry:

Florencjo masz podejżenia z kąd ten ból głowy? bo już kolejny dzień cię męczy.

Barmanko, a twoje problemy ze spaniem. wybilaś się z rytmu czy coś cię męczy?
a zamiast piguł może lepiej jakiegoś drinka.:cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Aga no to smacznego:tak:
barmanka faktycznie taki rytm dnia przy dziecku odpada :-(a z tymi prochami to tak na pare dni podziała, ale trzeba szukać jakiejś przyczyny tej bezsenności:confused:
florencja chyba troszkę za dużo masz na głowie, spróbuj troszkę odpocząć choć wiem że to pewnie nie łatwe . Jak córka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry