• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzień dobry Babolki!:-)
Piję szybką kawę, Gaba ogląda film o dinozaurach a Gosia własnie usnęła. I zaraz też będę pichcić obiad.
Gaba robi ilustracje do mojego zeszytu z pzrepisami i innymi notatkami, na stronie z tabelą żywności niemowląt narysowała 3 postacie: siebie rysującą przy biurku, Gosię bawiącą się piłką a to trzecie się pytam Kto? Na co Gaba: Mamo to jest braciszek którego jeszcze nie ma ale którego kiedyś urodzisz:szok::shocked2::baffled:. No i co mi pozostaje?

Gosia staje w łózeczku i krzyczy wtedy w niebogłosy. Raczkuje troszkę nieporadnie, za to upatrzyłą sobie kabelki (i wpycha sie za biurko aby sie do nich dostać - wnusia elektryka;-)).
Malgos - witaj!
kasia - współczuję wczesnej utraty mamy, aż nie wiem co napisać... A masz rodzeństwo?

Zmykam do kuchni bo stos brudnych garów groźnie na mnie łypie a jeszcze groźniej będzie krzyczał głód moich córek i wygłodniałego męża. Gary, gary, kociołki czas na wspólne tany. pa

Dzień dobry:-)
Wybaczcie że wczoraj tak bez pożegnania...ale padłam,i wkońcu troche się wyspałam bo ostatnio to :no:

Dziękuje Wam wszystkim bardzo za słowa otuchy...jesteście kochane i wspaniałe:tak::tak::tak::-):-):-)

Ja wierze że wszystko się dobrze skończy...jak tylko minie dzisiejszy dzień i wszystko będzie w porządku to już tak zostanie:tak: A z całą resztą damy rade,bo musimy...mam nadzieje tylko że jej psychika jest na tyle silna że przyjmie to w miare spokojnie i będzie walczyć:tak::tak::tak:
Jutro jade do mamy...mam zamiar iść do znajomej(jest psychologiem) i zobaczyć jak wygląda pomoc po wjściu ze szpitala...Marzenko,wybacz ale musze przełożyć nasze spotkanie ale na pewno spotkamy się w najbliższym czasie:tak:

Kasia...przykro mi bardzo z powodu Twojej mamy...była w moim wieku:szok: nawet sobie nie wyobrażam co przezywałaś:no::-(

Och..dziewczyny koniec smutnych tematów:tak:
Czytałam że kucharzycie...ja mam dziś na obiad risotto,zrobimy ale jak P wróci z pracy bo teraz to mi się nie chce:-D
Ja też mam dzisiaj zamiar dołączyć do AA i się troszke odstresować,mam nadzieje że dzieć szybko pójdzie spać.

Ankzoc...oj ciężkie masz noce z Majusią ale ja myślę że to już niedługo,maluchy są coraz większe i za niedługo będą ładnie spały:tak:

Patusia...powodzenia na egzaminie:tak:

Lece młodej jajko ugotować do obiadu:-D:-D:-D Acha...czytałam cos o daniu słoiczkowym...kluseczki z warzywami i jagnięciną...Nadia wczoraj dostała to pierwszy raz i potwierdzam :tak: smakowało bardzo,nawet grudki nie były przeszkodą:tak:;-) Ja jeszcze moge polecić zupke warzywną z Hippa,taki większy słoik,pyszna i jak pachnie:tak: dzisiaj bedzie z żółteczkiem:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry