reklama

Mamy majowe 2009

No i będzie Krupnik z %%%%
1155.jpg
jak nie Monia to Tsrina flaszkę postawiła:-D

reklama
Monika - GRATULACJE z okazji napisania 2000 posta!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aga ,ja Cie podziwiam .Cały dzień Jagoda marudzi i jeszcze zasypia o24.
Tomek wczoraj zasnął o 22 i już myśIałam,że go uduszę.

Jagoda dopiero dzisiaj daje czadu przez 24h/dobę... Do tej pory męczyla mnie tylko w nocy. Zaglądałam do buzi... ale to chyba nienormalne żeby aż 4 zęby naraz szły i to wszystkie na dole... więc...
pozostaje mi tylko obserwować i pozbywać się jej ile się da i ktokolwiek chce ją wziąźć.:baffled::baffled::sorry2:

roxy- oj wspolczuje twojej kuzynce naparwde mi jej zal, oby szybko doszla do siebie i nie bylo prawda to co mowia lekarze, zreszta lekarze czesto sie myla...co jest smutne bo tym samym powoduje ogromne stresy w bliskich osoby chorej ale z drugiejs trony powoduje stan w ktorym bliskie osoby zrobia wszytsko dla chorej.. takze trzymam kciuki..

a ja ledwo co zyje kubus od 3 dni budzi sie co godzine, w ciagu godziny w nocy potrafi przebudzic sie i marudzic 6 razy.. nie wiem dlaczego sie tak dzieje ale mysle ze to chyba zabki mu sie wkoncu wyrzynaja sama nie wiem.. zobaczymy albo to po prostu przeczekamy..:/ ale juz z mezem obmyslamy plany ze ja bede wstawac do kubusia wtedy jak na nasteopny dzien mam wolne a maz w inne dni tak zeby jedno z nas chociaz bylo wyspane bo tak totad bylo ze maz wstaje do 3 a ja od 3,, ale kubus budzil sie max 4 razy w nocy i oboje bylismy w miare wysoani a teraz oboje padamy na pyski..:///

Monika...Gratuluje 2000 posta:tak::-):tak::-):tak::-) No ale bareczek wypasiony,szkoda że nie mogę się do niego dobrać:-D

Tsarina...krupniczek jest dobry...taki słodziutki,mniammm

Dziewczyny współczuje Wam tego niewyspania,ja myślałam że moja mała marudzi ale ona obudzi się na flache i zasypia dalej...ostatnio się nam poprawiło ale to chyba dlatego że drugi ząb wyszedł:tak: Kurcze żeby te maluchy dały już Wam pospać:sorry2:

Moniko gratulację 2000 posta....nie było tak szałowo ale może być :-D za to barek , co ja bym dała żeby taki barek mieć ochhhhhhh........
Tsarina ja uwielbiam ten Krupniczek:tak:moja najlepsza zupa:-D
A i my myjemy ząbki od 2 dni ,robimy to razem i mój syn robi to jak by znał tą czynność od zawsze:-):-)
A co do ostatniej nocki to tylko 1 pobudka i 2 minutki płaczu:-) Ale nie będę Was zanudzać moim grzecznym dzieckiem , bo nie pozwolicie mi się udzielać :-D:-D

Ja, jestem przeciwna połaczeniu dwóch zamknietych.Powód prozaiczny.Nikogo z pierwszego zamknietego nie znam i nie mam checi dzieIic sie z obcymi osobami moimi prywatnymi sprawami.
Zapraszam mamusie do nas na otwarty. Poznajmy sie najpierw a potem będziemy mysIeć o jakis ruchach.Uwazam .ze jest tu bardzo fajnie. U nas watek zamkniety jest po to żeby pisac o waznych sprawach. Najwięcej czasu spędzamy tutaj i tutaj spedzamy woIne chwiIe.

Nie ma możliwości połączenia zamkniętych już wam o tym pisałam!!!!!!
I ja będę się udzielać na obu wątkach i nic powtarzam nic nie będę deklarować ,zasłużyłam na to aby się udzielać na dwóch wątkach i tyle!!!!!!!!!!!

reklama
Podpisuję się pod słowami Kasi1208. Uważam połączenie dwóch wątków za rzecz niemożliwą... i nie wiem dlaczego miałabym wybierać jeden zamknięty... Dziewczyny z drugiego zamkniętego ne uciekły z otwartego i piszą cały czas tu... a na zamkniętym są poruszane tylko bardzo osobiste sprawy... a pierwszy zamknięty traktuję tak jak np. mój wątek regionalny... zaupełnie inne osoby, inne sprawy. I tak samo jak na regionalny - tak samo na pierwszy zamknięty czasmi wpadam codziennie, a czasmi raz na kilka dni, ale nie wiem dlaczego miałabym rezygnować...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry