reklama

Mamy majowe 2009

wiec mam taka propozycje nie wiem jak wy do tego podejdziecie?:confused:
- albo polaczymy te dwa zamkniete watki aby wszyscy mieli dostep i mogli wiedziec co sie dzieje... i sie poznac z innymi mamami a sa one swietne i bardzo mile
-albo czesc mam ktora ma dostep do 2 zamknietych sie zdeklaruje i zostanie przy jednym zamknietym i otwartym...bo jest podejzenie ze ktos z nas przenosi ploteczki a mamusie nie moga pisac co chca bo dalej sa podczytywane... ( nie czepiam sie nie krzyczec):no:
a wszelkie nieporozumienia beda wyjasniane na otwartym:tak:
wiec co wy na to kobitki???

Ja też uważam, że połączenie obu wątków zamkniętych jest bez sensu, z tych samych powodów zresztą, o których pisała monika. A co do pisania na o bu zamkniętych - wyrażę swoja opinię, jeśli pozwolicie - mimo że nie mam dostępu do 1 zamkniętego... To bardzo niesprawiedliwe żeby pozbawiać kogoś dostępu tylko dlatego, że ma dostęp do obu wątków....

reklama
Monika gratulacje 2000 posta. A barek jest rewelacyjny po prostu wypas.Śliczny i ta zawartość róznorodna. Zawsze marzyłam o takim wyborze i jeszcze tak zaprezentowane.
Widzę małą wrzawe - nie wypowiadam się bo nie ma mnie, ani w jednym, ani w drugim zamknietym. Ale nie widzę związku miedzy zaistniałą propozycją, a wynikłą sytuacją.
Ja dziś obchodzę z M małą rocznice, więc nie bedzie mnie na obradach:)

Ja do dziewczyn z "pierwszego zamkniętego"- kiedy ostatnio przyjełyście nową osobę? Jakoś bardzo dawno temu, prawda? Więc nagle zaufacie ponad 20 dziewczynom i podzielicie się z nimi prywatnymi sprawami? A to połączenie dwóch wątków- to zaczniemy pisać od nowa czy będzie można czytać wcześniejsze posty? Jesteście pewne że chcecie?

Dzień dobry,a raczej dobry wieczór:)udzielałam sie jakiś czas na forum,ale na młodych mamach,jednak chyba jestem troszkę za stara na tamten wątek;) zaglądam tu i mam nadzieje ze zagoszcze na dłużej. Mam na imię Monika,jestem mama malucha urodzonego 12 maja. Niunio na imie ma Igor:)na pytania chetnie odpowiem jesli jakies beda;)

Dzień dobry,a raczej dobry wieczór:)udzielałam sie jakiś czas na forum,ale na młodych mamach,jednak chyba jestem troszkę za stara na tamten wątek;) zaglądam tu i mam nadzieje ze zagoszcze na dłużej. Mam na imię Monika,jestem mama malucha urodzonego 12 maja. Niunio na imie ma Igor:)na pytania chetnie odpowiem jesli jakies beda;)
Witamy i zachęcamy do częstego pisania ....
Prosimy kilka słów o was...

Witamy ,zostań z nami!!!

reklama

Dobry wieczór! Zapraszamy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry