Jak go znam wroci z piwkiem .... bo ja zamówiłam już pizzę![]()
o jak trafiłaś, ja wlaśnie cosik o tym i tamtym wspominałam, ale to po ....sex-ie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jak go znam wroci z piwkiem .... bo ja zamówiłam już pizzę![]()

No już byś nie przesadzała
Oczywiście nie mam na myśli urody m&m's![]()

dobrze że choć pizze do domu przyniosą![]()
M przyniesie piwko a ty z taką niespodzianką w pokoju czekasz![]()

no jak już napisałam i zatwierdziłam posta to dopiero zobaczyłam że już napisałaś wcześniejjak już pisałam na 210 Bebiko 3 miarki kleiku to na noc , a rano 150 i 1 kaszki ryżowej smakowej
ale to wina mojego bosssskiego internetu 

ehhh wszystkie nas to czeka 
dobrze że choć pizze do domu przyniosą![]()
M przyniesie piwko a ty z taką niespodzianką w pokoju czekasz![]()

nie szkodzi wytłumaczyłam jaśniej ;-)no jak już napisałam i zatwierdziłam posta to dopiero zobaczyłam że już napisałaś wcześniej
daj mi go choć na trochę ,no nie bądź skneraPrzyszedł :-)
Zgadnijcie co dzierżył w dloni
A na widok pokoju powiedział: "nie tak źle, zaraz pozbieram"![]()

pewnie zgrzewke browara :-):-):-)Przyszedł :-)
Zgadnijcie co dzierżył w dloni
A na widok pokoju powiedział: "nie tak źle, zaraz pozbieram"![]()

210 i 3 miarki kleiku i 100 zawsze zostawi , ale ja i tak mu ją wcisnę za chwilę![]()