reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry Wieczór:-)
Ja wpadłam tylko na chwilke,obiecałam sobie że ide zaraz spać:tak:;-)

Dziękuje Wam bardzo za słowa otuchy,jesteście kochane:-)

No i właśnie się zorientowałam że istnieje coś takiego jak kleik...kompletnie o tym zapomniałam:zawstydzona/y: no i musze jutro zakupić,bo ja daje małej samo mleczko i wstaje w nocy ....200 wszama,może kleik sobie z tym poradzi:tak:

To do jutra,dobrej nocki,muuaaa:-)

hej

na chwileczke sie wtrace,

jak robie mleko to 160ml a jak kaszke na noc to 170ml i tak wszystkiego niewypija a

jak mu powiem ze nie dobry chlopczyk,bo nie wypil , to taka minke zrobi jakby

zrozumial i usta mu sie trzesa do placzu..

.

Dobranoc, Roxy:)

Martalis, ale sie usmialam - oj to nie mow tak Xaverowi, bo moze faktycznie rozumie

Ja dzis tez juz pojde wczesniej spac , tak wiec zycze Wam spokojnej, jak najbardziej przespanej nocki i slodkich snow :***

o boniu jaki słodziak...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oficjalnie cię uprzedzam że na każdą taką kolejną wzmiankę o twoim M, ja bedę wrzucać moje zdjęcie w bikini.:-p:-p
no tak a ja nie mam czym zaszantazować.....
Roxy dobranoc i Malgoss gdzie już uciekacie :-(
martalis ty nie stresuj dziecka mów że dobry chłopczyk :-D

reklama
wrazliwy chlopczyk z niego jest, tylko zeby nie tak jak Oliver z byle jakiego powodu

beczy .....jak dziewucha ,tatus go tak zrobil

maz wrocil z pracy ,ide do niego,

dobranoc wszystkim;-)

Do góry