wrazliwy chlopczyk z niego jest, tylko zeby nie tak jak Oliver z byle jakiego powodu
beczy .....jak dziewucha ,tatus go tak zrobil
OMG, Mikolaj tak samo - z byle powodu!!!

dobranoc :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
wrazliwy chlopczyk z niego jest, tylko zeby nie tak jak Oliver z byle jakiego powodu
beczy .....jak dziewucha ,tatus go tak zrobil

Wiktoria też tak ma ale im przejdzieOMG, Mikolaj tak samo - z byle powodu!!!
dobranoc :-)

i mówi M gdzie jeszcze nie posprzątałMoniq objada się pizzą, pije piwo i pewnie jeszcze "rozmawia" z mężem...
!

i mówi M gdzie jeszcze nie posprzątał![]()

ooo tak tam szczególniehi hi hi
tak razem sprawdzają czy w łóżku na pewno nic nie zostało...![]()
![]()

o boniu jaki słodziak...
oficjalnie cię uprzedzam że na każdą taką kolejną wzmiankę o twoim M, ja bedę wrzucać moje zdjęcie w bikini.![]()
No weeeeeeeź .... tego to mi nie rób (wiadomo, że M by wywalił jęzora)