reklama
Nie ma problemu, piesa wyprowadzam w dzien co 8 godzin, noc trwa 12 godzin...wychodzi z nim M przed wyjsciem z domu i zaraz jak wroci, a jak nie ma go dluzej, to wychodze ja na mega szybki spacer wokol trwanika jak mala spiLadygap, właśnie!
Zawsze się zastanawiałam jak ludzie rozwiązują wyprowadzanie psa z takim małym dzieckiem. No bo jak ma kto w domu zostać, to spoko, ale czasami się nie da?
Jak to jest u Was?
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Dobry wieczór 

Zosia jak zasnie to spi min godzine, wychodze na okolo 5 min i nie zdarzylo sie zeby sie obudzilaledygab - no to chyba bardzo szybki ten spacer jest....
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
witam jak maleństwo ;-)Dobry wieczór![]()
okruszek.emi
ja dziś jakaś zgaszona jestem... przyszedł rachunek za gaz, a ogrzewanie mamy gazowe :-(... wiedziałam, że będzie dużo...ale nie wiedziałam, że aż tak
...
głowa mnie rozbolała....i to chyba z przejęcia...no ale żyje się dalej :-)
... głowa mnie rozbolała....i to chyba z przejęcia...no ale żyje się dalej :-)
okruszek.emi
witam jak maleństwo ;-)
Na szczęście śpi ...pół godziny temu dostał mleczko z butelki
widziałam, że pisałyście o tym ile Wasze dzieci piją...to powiem Wam, że Tymek wypił 160 mleka Bebiko i już na cycusia nie spojrzał :-(Dobry wieczór![]()
dobry wieczór. :-)
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
to znaczy ILE teściowa moja ma na gaz jak ma rachunki to ja jej współczujęja dziś jakaś zgaszona jestem... przyszedł rachunek za gaz, a ogrzewanie mamy gazowe :-(... wiedziałam, że będzie dużo...ale nie wiedziałam, że aż tak...

reklama
ja dziś jakaś zgaszona jestem... przyszedł rachunek za gaz, a ogrzewanie mamy gazowe :-(... wiedziałam, że będzie dużo...ale nie wiedziałam, że aż tak...
Będzie dobrze. Musi być.

już niedługo wiosna.

Na szczęście śpi ...pół godziny temu dostał mleczko z butelkiwidziałam, że pisałyście o tym ile Wasze dzieci piją...to powiem Wam, że Tymek wypił 160 mleka Bebiko i już na cycusia nie spojrzał :-(
ja nie wiem, niestety nie pomogę, 160Maja wypijala jak miala 4 miesiące, a własciwie to wtedy już 180.
może po prostu nie byl głodny.