reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-:)-:)-(

a co do sprzątania Lili taka wychowana to ją podszkolisz raz dwa i z głowy :cool2:

Wiesz co? Z tym to ciężko może być.
Moja mama ma w domu sterylne warunki, każdy to mówi, a ona i tak zawsz się do czegoś przyczepi. Mnie szkoliła całe życie i co? I u siebie jakoś ciężko mi to z siebie egzekwować :sorry2::sorry2::sorry2: Także z tym wynoszeniem z domu to pic na wodę :-p
Mój M np w domu nic nigdy nie robił, wszystko mamusia. Fakt, ugotować nic nie umie, ale sprzątanie, zmywanie, to robi zawsze :tak:

Wiesz co? Z tym to ciężko może być.
Moja mama ma w domu sterylne warunki, każdy to mówi, a ona i tak zawsz się do czegoś przyczepi. Mnie szkoliła całe życie i co? I u siebie jakoś ciężko mi to z siebie egzekwować :sorry2::sorry2::sorry2: Także z tym wynoszeniem z domu to pic na wodę :-p
Mój M np w domu nic nigdy nie robił, wszystko mamusia. Fakt, ugotować nic nie umie, ale sprzątanie, zmywanie, to robi zawsze :tak:
może u was co drugie pokolenie Lili pójdzie w babcie ;-)

dobranoc Kasiu.

ja też się żegnam.
Dobranoc Moniq. Zgaś światło, bo mnie palec boli po ostatnim.;-);-) :-p:-p

buuuuuu no ale wiesz w tej kolejce to się nie stało 5 min a z psem raz i już :sorry2:
a ja mam własne C.O. i często zostawiam młodego lece do piwnicy nie mam wyjścia, ale to wszystko na biegu:baffled:

No ja wiem kasiu, zdaję sobie z tego sprawę, ale ja mam chyba psychikę zjechaną po tamtej historii :sorry2: Pod prysznic wejść nie mogę kiedy ona śpi, bo mam schizy że się obudziła i płacze :baffled: Kąpię się jak ona się bawi.

Ojezu, mój M jest nienormalny. Umył się, przyszedł do mnie i pyta czy może sobie wziąć Lili ze sobą do łóżka bo chce się do niej przytulić :szok: Wszystko z nim OK?

hej...
kurcze- popisałabym sobie z Wami - ale niestety - Jagoda ma znowu swój cudowny dzień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- po kąpieli spała z pół godziny, i do teraz dupa zbita... leży w łóżeczku i bawi się glośno wszystkim co sie da :dry:- wszystkie ochraniacze poodwiązywała ... a ja juz padam z sil (M śpi od godziny) ...

paula, patusia - a Wy gdzie?? Patusia chyba poszła spać - tak??

reklama
Do góry