reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mmatysia
Fajnie że już jesteś!!!
Czekamy na opowieści i na fotki :tak:
A co to? Przeziębiłaś się? Ale już tu? po powrocie?
A jak M? Wszystko Ok

No, opowiadaj od początku do końca :tak:

M pojechał z Lili na rehabilitację, potem jedzie z nią załatwić kilka spraw a ja mam 2-3 godzinki dla siebie. Ogarnę mieszkanko, bo już nie mogę patrzeć na ten syf. Szczególnie kuchnia mnie dobija.
Narka

Yhy, u nas jest podobnie. A raczej było. Wycwaniłam się i daję małej coś do rączki. Najlepsze są jakieś zwykłe foliki, albo jej kremiki. Zajmuje się tym, a ja spokojnie mogę zrobić z nią pożądek :tak:
odpada jak tylko poczuje, że nie ma pieluchy to siada i próbuje gdzieś sobie iść

Wiecie co musze sie pochwalić bo duma mnie rozpiera :-D Roksana podciągneła się przy łóżeczku po czym przeszła trzymając się niego i wyciąga sobie mate ;-):-D:-D

odpada jak tylko poczuje, że nie ma pieluchy to siada i próbuje gdzieś sobie iść

Wiecie co musze sie pochwalić bo duma mnie rozpiera :-D Roksana podciągneła się przy łóżeczku po czym przeszła trzymając się niego i wyciąga sobie mate ;-):-D:-D
brawo dla roksanki, duza dziewczynka :), z przewijaniem mam to samo tylko opanowalam metode zakladania pieluchy jak mala lezy na brzuchu, lub stawiam ja i opieram o siebie, daje rade, na siedzaco jak probowalam to jakos nie wyszlo dobrze

Witaj Mamamatysia

Kasica....no to gratulacje dla Roksanki....ale to fajnie jak dzieć robi coś nowego:tak::tak:

Marzenka,Monia...gdzie jesteście,hoop,hoopp:-)

mmatysia fajnie że już jesteś!! choć pewnei wolalabyś jeszcze tu nie być. :-p:-p
zdrowiej i wrzucaj zdjęcia!!

Kasiu gdzie jesteś???????

Dziewczynki dziękuje za miłe powitanie:-).Az mi się cieplej zrobiło( a marznę niemiłosiernie:wściekła/y:

mmatysia, witaj :-) czekamy na fotki z Egiptu. opaliłaś się troszkę? ;-) jak Fifi zniósł podróż samolotem? czekamy na opowieści :tak:
Fotki wrzucę później bo M wziął do pracy:-(.Opaliłam się troszkę z czego jestem zadowolona.To pierwsze wczasy gdzie nie zwiedzaliśmy tylko byczyliśmy się na słonku.Filip w samolocie na trasie Katowice-Sharm El Sheikh dał piekna popisuwę:baffled: no ale siedzieliśmy w samolocie 6 godz(wylot był opóźniony o 2godz) z powrotem cały lot przespał(bo lecieliśmy nocą) a koncert rozpoczął dopiero w Katowicach..Wczasy były fajne ale nie całkiem udane:-(.Pogoda dopisała(25-30 stopni) nie wliczając pierwszej od 15 lat powodzi i pierwszego od 7 lat deszczu:sorry2:.
Mmatysia
Fajnie że już jesteś!!!
Czekamy na opowieści i na fotki :tak:
A co to? Przeziębiłaś się? Ale już tu? po powrocie?
A jak M? Wszystko Ok

No, opowiadaj od początku do końca :tak:
Bardzo mi miło:-).
Mam ropny katar i podrażnione gardło dostałam silne leki po których chodzę jak naćpana:baffled: a to wszystko przez to,że zachciało mi się Spa:baffled:.
M ok powrócił do wszystkożerności ale dopadła go angina.
W ogóle stwierdziłam,że Egipt to raj dla lekomanów.Wszystko bez recepty.Wchodzisz do apteki i kupujesz co chcesz.M dostał silny antybiotyk od ręki:szok: no i już prawie zdrowy.

Witajcie :-)

Jagoda padła przed 1:00, spałyśmy do 9:00.

Ankzoc - pytałaś jak wygląda u nas dzień: no więc wygląda tak jak u 90% z Was (tyle, że z racji późniejszego wstawania z rana, później też ją kąpiemy). Drzemki w trakcie dnia trwają od 2 do 3 godz. Wczoraj spałaz godzinę :dry:

Tyle, że ja widzę obecne potencjalne wytłumaczenie i marudzenia, i tych wybudzeń wieczornych - Jadze idą 2 zęby na dole (myślałam już, że 4, ale 1 jest już wyczuwalny pod palcem, a 2-gi kryje się pod dziąsełkiem.

Nina - moja Jaga bawi się wszystkim co się da - największą frajdę ma z telefonów i pilotów, później jest jej ukochany gryzak, grzechotka, miękka piłka, klocki,książeczki, kabelki, sznureczki, GAZETY:)-D:-D:-D).. Ogolnie codziennie wywalam jej na koc inne zabawki i zmieniam je w trakcie dnia.
o - no i ostatnio Jaga bawi się smoczkiem (wcześniej go nie tolerowała, a teraz sluzy jej do zabawy a nie ciamciania)

Ladygab - podpytaj lekarza o ten Oil Olbas. U nas jak było źle, to kropiłam jej poduszkę na samej górze po kropelce z prawej i lewej strony. I juz na drugi dzień była poprawa

Mamamatysia - witaj Kochana wśród nas :-):-):-) i ja czekam na opowieści i foteczki z Egiptu.
Współczuje tego opoznienia na lotnisku, ale bardziej współczuje Ci choróbska - dużo zdrowka Kochana!!! :***

reklama
Mamamatysia witam Cie ponownie życze szybkiego powrotu do zdrowia
Moniq może to i jego charakter ale ja myśle że bład wychowawczy tez tu coś miesza bo on jka jest z moją siostra lub babcią a jest codziennie kiedy ja jestem w pracy to robi co chce wydziwiają z nim na maxa moja siostra szczególnie np między świętami jak był tylko z nami to nie to dziecko szedł spać sam owszem łaził gdzie popadnie i w ogóle ale był dużo spokojniejszy
Teraz jest poprostu piekło nie śpi przestał zasypiać sam w łóżeczku teraz mama musi się koło niego połozyć o 1 w nocy mam zawsze pobudke bo Kamilek stoi w łózeczku i chce do nas tam po nas przez godzine łazi aż zaśnie i o 4 znowu to samo
Także mam w domu małego diabełka ale i tak go kochan nad życie:-D

Do góry