reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mamamatysia witam Cie ponownie życze szybkiego powrotu do zdrowia
Moniq może to i jego charakter ale ja myśle że bład wychowawczy tez tu coś miesza bo on jka jest z moją siostra lub babcią a jest codziennie kiedy ja jestem w pracy to robi co chce wydziwiają z nim na maxa moja siostra szczególnie np między świętami jak był tylko z nami to nie to dziecko szedł spać sam owszem łaził gdzie popadnie i w ogóle ale był dużo spokojniejszy
Teraz jest poprostu piekło nie śpi przestał zasypiać sam w łóżeczku teraz mama musi się koło niego połozyć o 1 w nocy mam zawsze pobudke bo Kamilek stoi w łózeczku i chce do nas tam po nas przez godzine łazi aż zaśnie i o 4 znowu to samo
Także mam w domu małego diabełka ale i tak go kochan nad życie:-D

Mi sie mala "popsula" po switach, wlasnie jak bylo duzo ludzi ciagle na raczkach, ciagle ktos sie z nia bawil. No niestety tak jest, ze babcie lubia rozpieszczac, a potem sie meczymy z naszymi pociechami

Dziewczynki dziękuje za miłe powitanie:-).Az mi się cieplej zrobiło( a marznę niemiłosiernie:wściekła/y:

Fotki wrzucę później bo M wziął do pracy:-(.Opaliłam się troszkę z czego jestem zadowolona.To pierwsze wczasy gdzie nie zwiedzaliśmy tylko byczyliśmy się na słonku.Filip w samolocie na trasie Katowice-Sharm El Sheikh dał piekna popisuwę:baffled: no ale siedzieliśmy w samolocie 6 godz(wylot był opóźniony o 2godz) z powrotem cały lot przespał(bo lecieliśmy nocą) a koncert rozpoczął dopiero w Katowicach..Wczasy były fajne ale nie całkiem udane:-(.Pogoda dopisała(25-30 stopni) nie wliczając pierwszej od 15 lat powodzi i pierwszego od 7 lat deszczu:sorry2:.

Bardzo mi miło:-).
Mam ropny katar i podrażnione gardło dostałam silne leki po których chodzę jak naćpana:baffled: a to wszystko przez to,że zachciało mi się Spa:baffled:.
M ok powrócił do wszystkożerności ale dopadła go angina.
W ogóle stwierdziłam,że Egipt to raj dla lekomanów.Wszystko bez recepty.Wchodzisz do apteki i kupujesz co chcesz.M dostał silny antybiotyk od ręki:szok: no i już prawie zdrowy.

oj to nieciekawie, ze wrociliscie chorzy, ale fajnie ze wyjazd sie udal

Aga- oj to Ci szalala Jaga dluuuugo, jak trafie z mala do lekarza to sie spytam

mmatysia witaj... przykro mi ż chora jesteś, ale przynajmniej zmieniłaś nieco kolor skóry, w zdrowy tradycyjny sposób... ato się chwali!!!

mamstud wracaj już! Ja tu płaczę po kątach...

i ja mam takie pytanie, gdzie sara, owca, florencja? krystyna, joann? gdzie reszta dziewczyn? Wypiełyście się na nas?

dobry wieczor wszytskim :-)

Ale ja Wam zazdroszce ze macie tyle czasu na bb, ja niestety mam voraz mniej i nie wiem czy cosik sie polepszy. Malinko buziaczki, oczywiscie dla pozostalych mam rowniez.:-)
mmatysia- pozazdroscic wyjzdu mi tylko tobie pozostaje:-);-)

madzia- moj tez taki jest ze na pare minut go zostawic sie samego nie da bo zaraz by sie przeerwocil, raczkuje juz i wspina na co sie da..lazi za mamusia jak piesiek..:p

nina- tak jak powyzej napisalam moj kubusiek sam moze i sie zabawi ale zostawic go samego nie mozna..a lubi sie bawic kablami papierkami i ogolnie tym czym nie moze... hehe :p urwisek z niego:)

Fajnie,że Okruszek znowu z nami jest:-).No i widzę napływ dawno nieudzielających się mam:sorry2:

Mamamatysia Kochana....dziękuję za pamięć :-D
Bardzo się ciesz i na Twój powrót z wczasów... super, że się udał wypoczynek...no i dużo dużo zdrówka dla Ciebie i rodzinki :tak: Obyście doszli szybko do siebie:tak:
Buziak :*

reklama
Do góry